|
||||
|
||||
![]()
Мариске, днес ли си рожденничка?
Ако е така искам да ти пожелая да си много здрава, да си много обичана и уважавана жена! И не на последно място да е леко и безпроблемно появяването на бял свят на рожбата, която очакваш, успех! |
|
||||
|
||||
![]()
Абе бе мариске, хайде да си жива и здрава и вместо да пишеш в форума на рождения си ден, вземи направи нещо по вълнуващо
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Аз се мажех първо с масажно олио с ирис, но не можех да понасям аромата. После продължих с кокосово масло, но най-добре ми се отрази маслото против стрии на Икаров. В него са събрани на едно едни от най-подхранващите кожата масла.
Така и не ми се появиха стрии. А кожата ми е склонна към поява на стрии, защото имам от тийнеджърските години. |
|
|||
|
|||
![]()
По време на бременността си ползвах доста различни мазила. Минах през бебешко олио и стигнах до специализирани продукти (уж). На мен лично не ми помогнаха изобщо. През живота си не бях имала стрии, но за 9 месеца така хубавично се нацепих ужас!
![]() Всичко зависи до самата кожа. Моята просто не е еластична явно. |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
А после третира ли ги тези стрии? |
|
||||
|
||||
![]()
Някой може ли да ми препоръча крем за зърна?
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|