|
|||
|
|||
Здравейте! В условия на епидемия в която се намираме, откривам все по-често, да се търсят и закупуват, какви ли не стоки онлайн. Аз, лично си купувам козметика онлайн и препоръчвам да го правите и вие. Ако искате съвет за отлична козматика на добра цена, то посетете онлайн магазина на Дамасцена.
|
|
|||
|
|||
покрай карантината си поръчвам доста неща онлайн и преоткривам нови сайтове
круиз по Дунав,стойка за телефон,маркери Последно редактирано от TheNet : 14th July 2021 на 16:41 |
|
|||
|
|||
и аз харесвам тази марка
интериорно осветление,градинска люлка,студио за интериорен дизайн,акумулатори цени / акумулатори Последно редактирано от moon22 : 28th October 2021 на 17:52 |
|
|||
|
|||
какъв козметичен продукт си взехте за последно?
крем против бръчки,дзи,луксозни дамски шалове / луксозни шалове,крем против стрии Последно редактирано от TheNet : 1st September 2021 на 16:50 |
|
|||
|
|||
Аз често пазарувам от Pink Panda.
|
|
|||
|
|||
защо не
|
|
|||
|
|||
Онлайн козметика
Аз бих. В момента пазарувам в notino. Защо не същото е както едно време масово се пазаруваше от орифлейм и ейвън (мое мнение).
Цитирай:
|
|
|||
|
|||
Отварянето на онлайн магазин е страхотна идея. Почти винаги купувам козметика онлайн. Единственото нещо е, че ако имам нужда от фон дьо тен, отивам във физически магазин, за да си избера нюанс. Като правило е трудно да изберете тона на крема в интернет, тъй като кремът има различен цвят на снимката и в реалния живот.
тук намерих интересна статия за това как да избирам продукти за красота и лична хигиена на едро, които да продавам онлайн. Мисля, че ще бъде от значение както за начинаещи, така и за тези, които правят това от дълго време. Последно редактирано от katia22 : 11th September 2024 на 11:56 |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|