|
||||
|
||||
![]()
Ето я и групата в Туитър - търсете Justice 4 PIP Victims
Ето тази жена я е основала: http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...Hollyoaks.html
|
||||
|
||||
![]()
Ама големи вицове започнахте тука да разтягате, а
![]() Ще съдите докторите, на какво основание? Че са ви предложили продукт, който е притежавал всички необходими сертификати за качество? Можете (да опитате ![]() ![]() Повечето от вас (притежателки на ПИП) избрахте тези импланти най-вече заради онази прословута безплатна подмяна, бъдете честни! Жалко е това което се случва, но никой не ни е виновен, че сами сме си решили "да се тъпчем като пуйки", когато има толкова глад и мизерия по света. Така че ще трябва да го преглътнете и да си решавате проблема (който не е от национално естество!) сами, така както всяка от нас с решението си да го направи е нарамила кръста, с всичките му рискове и последствия. |
|
|||
|
|||
![]()
В немската преса съобщиха,че делото срещу шефа на ПИП е насрочено за октомври!!!!!!!!,a импланти с името "ТiBREEZE" също съдържат опасния силикон.
Последно редактирано от novata : 27th January 2012 на 16:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте. Аз също чета редовно и също още съм с ПИП. Изобщо не ми се иска да се режа отново, макар и да не съм много доволна от резултата. Също незнам какви да сложа но искам да са анатомични. А гаранциите ни ги поемаше J&D Medicals, а не хирурзите ни. Незнам какво бихме могли да направим, на никой 2000-2500 евро не са му мисля излишни. Една от причините да изчаквам е може би тази, а и каква е гаранцията, че утре като сложим нови няма да се окаже след 2-3 г , че и с тях няма да има проблем.
Ако ще се жалваме, с вас съм. |
|
||||
|
||||
![]()
Момичета, как питате какво да си сложите, все едно има сто марки импланти ?!
Утвърдените са МакГан (САЩ), Ментор(САЩ) и Евросиликон(Франция). Другите които дори не се сещам в момента, не ми вдъхват особено доверие. Предвид ужасната фХенска лъжа, аз бих избрала някоя от първите две марки ![]() Емико, не всички са избрали ПИПките заради подмяна и по-ниска цена. Аз познавам някои момичета, които не са гледали цената, а са се доверили на лекаря си, който им е препоръчал ПИП като най-добри. Тонев е абсолютен рецедивист в това ! |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
НГ каза - с Евросиликон ще струва 2700Е, а с ПИП-3200Е. Докторе, кои да избера? Ами...Ако е Евросиликон е Опела, ПИП е Мерцедеса на импланта - ти избирай. И нали се сещате, че 500Е повече, не са ми били излишни. Парите за мамопластиката съм ги събирала от заплати и даже се наложи да доизтегля малко от кредитната карта. Но... като ще го правя - да е с "най-доброто"!!! Той беше продавача, взел е комисион от продажбата на имплантите - аз J&D Медикалс не ги знам, ПИП още по-млако. Като купя развален продукт от магазина, го връщам в същия магазин, не на производителя - после те да си се оправят по веригата!!! А вече защо и как съм избрала НГ е друга тема - като овцете и аз (не мога да намеря емотката, дето си удря главата в стената) - зор за една седмица да реализирам дългогодишна мечта. И точно така - обществото няма да ни подкрепи (дори ние помежду си не се подкрепяме) нЕкви си силиконки - кой ни е бил да си ги слагаме. Как пък можаха Франиция, Венецуела, Германия да заемат някаква позиция, а ние... патки, сори ... |
|
||||
|
||||
![]()
Така е, Миссс.
Ако преди 7 години бях се оперирала при Н.Г. (тогава котка ми мина път ![]() Н.Г. и Тонев имат най-голям брой пациентки с ПИП, но как да им се сърдиш, като освен лекари в случая те са и търговци. След като производителя дава гаранция за качество и продукта се предлага в цял свят, що да не си гледат и бизнеса (такива са законите в пазарната икономика, гониш максимално голяма разлика между приходи и разходи). Явно в техните среди се е знаело повече (май само Ильо през годините го е споделял публично), иначе нямам обяснение защо Тепавичарова, Заякова, Ильо.....почти нямат пациентки с ПИП. Но останалите, освен за добри бизнесмени ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
НГ малко е преиграл
![]() Тая глупост с мерСедеса съм я чувала ту за МакГан, ту за Ментор, ама за ПИП не бях. Аник, права си, че и хирурзите трябва да носят някаква отговорост, но в случая става дума за здравето. Ако бях с ПИП, щях да ги сменя веднага или само да ги махна, ако нямам пари за други, както направи една моя позната. И на нея м/у и казаха, че са били на ръба на спукване ![]() След това пак може да се търсят някакви компенсации, но на първо място е здравето. |
|
||||
|
||||
![]()
Рецедивист в убеждаването, че ПИП са най-добри, само в такъв смисъл го написах
![]() А Тонев има ли някакви преференциални оферти за подмана на ПИП, май четох, че не ?! Ако е така, не е гот от негова страна ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|