|
||||
|
||||
![]()
Много си умна
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Е и от твоя хирург дочух оплаквания Лъки, така че няма хирург даващ ти 100% гаранция. Да се чука на дърво грешките да са все по-малко.
|
|
||||
|
||||
![]()
Кой се е оплакал? Недоволни при нея може да има, когато сами се месят в работата й, в по-лека или по-силна форма.
|
||||
|
||||
![]()
Има има, но самия той ще реши дали да се оплаче гласно или не, аз няма да се бъркам и да говоря от негово име, но определено не е доволен от резултата.
|
|
||||
|
||||
![]()
Дори да е така, помисли върху горното, което написах.
|
||||
|
||||
![]()
В естетичните операции 100% гаранции няма. Нито Тепавичарова, нито Стоянов, нито Кънев и така нататък могат да ти дадат 100% благоприятен резултат. От няколко години се нагледах на снимки на гърди от всичките хирурзи и имаше резултати от които съм очарована и такива от които се ужасих - от всичките гореизброени. Както имаше и доста пациентки, които са очаровани от докторите си така и такива, които са силно разочаровани, мислейки си че са попаднали при перфектния доктор изведнъж се оказва, че са сгрешили. Сега в никакъв случай не искам да предизвиквам някакъв глупав спор. Дано все по-малко пострадали има.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Я сега кажи, грешка на леля ти ли е или десния кош ми е по-хърбав ? ![]() П.П. Маркова няма предвид мен, че съм недоволната ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Явно много тайно стават тези разговори, щом аз не съм разбрала за "другата" недоволна
![]() Досега предполагах, че само Мис от историята на форума има забележки към резултата си от Тепавичарова, но или тя е прекалено суетна и вижда неща, които другите не виждат, или...аз вече казах за месенето в работата и преценката на хирурга.
Ordnung muss sein! Последно редактирано от ЛИСКУ : 21st October 2011 на 12:47 |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
То така...едно момиче от фейсбука и т.н. ..всеки може да казва измислени неща с цел да подкопае авторитета на някой хирург.
Аз пък знам за Стоянов ужасни неща. И не само за него... Пожелавам ти успех с Кънев! ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|