|
|||
|
|||
![]()
здравеите момичета,бях при Стоянов.предложи ми Мак ган - анатомични 450 fx.имам увисване на гьрдите и тои не ми дава гаранция,че след 6 месеца няма да се наложи да обере кожа от долу.каза,че ще приложи някои техники и ще се постарае да не се случва това.показа ми снимки на друга жена сьс сьщите гьрди като моите и не се е наложило.кажете ми какво означават буквите fx след кубика.тои ми говори за някакьв сутиен дето го порьчвал и бил по- добьр от триумфа,но забравих името,струва 130 лв.смятаите какви празни торбички имам щом тои веднага каза 450 кубика,можело да сабера и още,но да не станат огромни,на моето тяло този кубик щял да стои добре.висока сьм 164см.,56 кг.извинете за обьркания пост,но ще имам и други вьпроси.клавиетурата на която пиша е ужасна, пак се извинявам.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Искам да питам:
1.При свалянето на конците след това като се взима душ слагат ли се пак лепенки или се къпеш свободно? 2.Кога спадат гърдите/отоците горе долу след операцията? 3.Какво мислите за масажите,правят ли се на текстурирани импланти?Ако може да споделите дали сте доволни от масажите.Изобщо наложителни ли са? Тенкс ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
Гърдите спадат след около 2ри месец окончателно, като говорим за отток. А за масажите са си желателни. Много повлияват и оттока и формата на гърдите, а и правят импланта подвижен. ![]() Колко кубика сложи.Аз съм забравила и кой щеше да те оперира ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
2. 2-3 до 6 месеца за окончателното им оформяне. 3. Масажите определено са от полза. А твоят док не ти ли каза да правиш? И най-важното: харесваш ли се? Горе-долу де, че още не са в окончателния си вид. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Благодаря Цвети и Ина.Понеже мен ще ми махат днес конците и не съм вече в БГ освен да пиша на клиниката като ми ги махнат да ми изпишат такъв мехлем проблема е,че тук е малко вероятно да го има
![]() ![]() Цвети имплантите са 385сс кръгли висок профил оперирах се при И.Стоянов. Ина да харесвам си ги малко ме притеснява,че са прекалено закръглени ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Масажите си ги прави сама... това с ходенето на масаж за мен е само излишно даване на пари. Щом си с кръгли импланти би трябвало да ти свърши работа следният масаж:
Кръстосваш ръцете на гръдния кош все едно се прегръщаш... слагаш дланите с лице надолу (все едно са ти под мишниците) и обхващащ външната част на имплантите, след което с длани притискаш гърдите една към друга. Аз правих по няколко 5 минутки на ден. Сама ще прецениш колко да ги притискаш... в началото имаш чувството, че никога няма да се приближат, но с всеки изминал ден става по-лесно. За да си спокойна, че моят метод няма да ти навреди те съветвам да пишеш на ИС с въпрос дали можеш да правиш такива масажи. Последно редактирано от lily.ana : 2nd February 2016 на 13:54 |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Толко мноо работа имам Инче, че ми иде да се гръмна
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Недей да се гърмиш, че тогаз и аз ще се гръмна!
![]() Работата все ще свърши или поне ще намалее ... то не може да е все много (нали уж нищо в живота не е константа). |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|