|
||||
|
||||
![]()
И аз намерих един такъв интересен сайт ,обаче не му схващам концепцията нещо .Има дрехи с цени и избор на държава ,а никъде не откривам дали може и как се поръчва
http://www.pullbear.com/#/thegoldenage/
|
||||
|
||||
![]()
capasca.com
и новата им колекция есен-зима е чудесна! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Много БГ производители правят това умишлено. Тъй като им крадат моделите, те не ги публикуват в нета ясно и видимо, а леко ги загатват
![]() На Капаска кройките не ми допадат, в смисъл екстравагантни са, но не съм видяла на някой да стоят добре. |
|
||||
|
||||
![]()
мен пък ми харесва, че всеки де тайл им е пипнат - от сайта, през пакетите с покупка, до обслужването в самите магазини.Вярно, обаче - повечето им дрехи са за някакви екстравагантни стари чанти, или подмладяващи се лели
![]() иначе аз имам една пола и една туника, които смея да твърдя ми стоят доста прилично ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Сайтът на Капаска е смехотворен! Наистина нищо не се вижда, да не говорим, че колекциите са за лели. А материите им, за които се твърди че са прекрасни, не подлежат на вкарване в нормален вид още след първото пране, всичко се смачква на топка и е абсурдно да се изглади. Подобен проблем не съм срещала при никоя друга марка!
|
|
||||
|
||||
![]()
Сайтът е далеч от смехотворен, всъщност, смея да твърдя, че е направен особено добре. Вярно, че целият почти е флаширан, но е въздушен с белия фон и дрехите изпъкват повече на монитора.
А моделите се виждат доста по-добре, отколкото на повечето сайтове за дрехи, не знам защо такъв хейт - всеки си има право на вкус все пак ![]() Аз от години имам две поли, дето след пране абсолютно нищо не им се случва. Може би не спазваш режима за пране, който съответните тоалети изискват? |
|
|||
|
|||
![]()
Ами въпрос на вкус. Относно инструкциите за пране - спазвам ги, но дрехите стават на нищо, аз лично преустанових да купувам неща от там, това не е "hate", а лично недоволство от марката.
|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте,може ли някой да ми каже в този сайт от България дали може да се пазари и с каква карта и как става пращам поръчката на англ.адрес на фирма посредник и те от там на мен или направо пристига при мен поръчката,питам понеже до сега съм пазарила все с посредник фирма която ми е правила онлайн поръчките и не съм плашала аз директно в сайта а на фирмата посредник.Благодаря предварително оставям и сайта -http://secretsales.com/
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|