|
||||
|
||||
![]()
ей и ние (аз) искаме да знаем какво е това и как действа.аз миналата зима ходих на масажи с най-обикновени антицелулитни масла (икаров) и за месец и половина почти нямах целулит.много съм доволна но боли АДСКИ много!!!
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
Мда, и аз подкрепям Демили на 100%, при мен е 3-4 см намалени обиколки (един размер), и 6 кг надолу...много съм доволна, от юли насам още ми държи ефекта (и не съм на диета).
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте, пиша тук за първи път и прочетох това, което пишете за velasmooth. Прочетох за него, но никъде не видях дали се продава и изобщо за някаква цена. Бихте ли ми дали някаква информация? Благодаря!
|
|
||||
|
||||
![]()
kras4ence, Velasmooth наистина се продава, но едва ли искаш да дадеш толкова хиляди евро (смятай четири нули след първата цифра, а и тя не е единица) за един апарат за вкъщи, и при това ще ти е трудно да го ползваш сама върху себе си
![]() ![]() По-добре е да си правиш процедури в някой медико-козметичен център ![]() Там могат да ти направят и добри отстъпки за пакет процедури. |
|
||||
|
||||
![]()
В такъв случай би ли ме светнала и по този въпрос?- къде в Плд правят такива процедури и горе-долу какви са цените им
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
Хе-хе-хе
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
А каква е цената на пакет процедури с Vellasmooth ,защото никъде в нета не намерих информация
![]()
Начин на разглеждане | |
|
|