|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте!
Тренирала съм много и различни видове спорт. За пореден път искам да отслабна. Правя коремни преси- различни видове и по 50 бройки, храня се нормално- по малко и често, избягвам тестени продукти, сладко и мазно, ала вече 6 месеца не свалям килограми от корема! Отслабнах с 4 кг. за половин година, но искам и още поне два от корема да сваля. Какво бихте ме посъветвали? |
|
|||
|
|||
![]()
Коремните преси не са най-ефикасното нещо за сваляне на корема. Моят опит е показал, че храненто е на първо място – трябва да си имаш хранителен режим (какво да ядеш и кога точно да го ядеш) и ти трябва много движение, извън спорта или упражненията, които правиш.
|
|
||||
|
||||
![]()
Хранителния режим е основен фактор и може би да отидеш в някой фитнес с инструктор, който да ти изготви специална програма. Друго не се сещам.
|
|
|||
|
|||
![]()
На мен лично най-много за поддържане на корема ми помага тичането съчетано с коремни преси, като разбира се избягвам слдките и тестените глезотийки.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() Последно редактирано от Bibolimba : 4th April 2015 на 09:59 |
|
|||
|
|||
![]()
Ако пиеш алкохол не забравяй, че е силно калоричен, а много хора не го смятат към общите калории за деня.
--------------------- Дамски Чанти от Естествена Кожа |
|
|||
|
|||
![]()
Запиши се на някакъв спорт тук дисктуирахме възможността Тае-бо, което също мисля може да спомогне за отслабването ти. Иначе другия вариант е просто наблягай повече на фитнеса.
|
|
||||
|
||||
![]()
Единственият начин да премахнеш корема е чрез диети или хранителен режим. С коремните преси единствено го стягаш.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Върти обрач, много помага, например по 20 минутки на ден да отделяш е супер.
|
![]() |
Етикети |
коремни мускули, отслабване |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|