|
|||
|
|||
![]()
Здравейте, откакто родих се боря с килограмите. През последната година съм пробвала около 20 диети. При някои имаше резултат, но временен.
Ровейки се из нета за пореден път, попаднах на тази японска диета. Това което ми направи впечатление е, че в статията пише, че килограмите не се възвръщат. Някой пробвал ли я е и дали наистина има ефект. И най-вече дали няма да си навлека някакви здравословни проблеми? |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
А за тази диета, конкретно не ми хареса ето това: - 7 кг за 1 седмица - бързите резултати не са добри; пък отделно, че нещо не ми се вярва; - една вечер не ядеш; - друга пък вечер можеш да ядеш каквото си искаш ... ? Най-добре комбинирай диета със спорт. Успех! |
|
||||
|
||||
![]()
Подкрепям Ина!
Освен това, за да задържиш килограмите здравословната храна трябва да се превърне в твоя начин на живот, щом имаш предразположеност да качваш. В противен случай килограмите винаги ще летят нагоре ![]() И спорт разбира се, това е просто задължително! |
|
|||
|
|||
![]()
Според мен е вредна, с тази диета лишаваш организма от всякакви важни съставки и не с храниш здравословно.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
7 кг за 1 няма как да бъдат 7 кг мазнини само с диета. Може е обезводняване, което не е отслабване, а вредно.
|
|
||||
|
||||
![]()
А бе това със 7-те килограма е много относително. Ако тежиш 120, може и 10 да свалиш. Може даже 15. Но ако си 60-65, ще свалиш 3-5 кг. Освен това има значение дали си правил други диети преди това. По принцип, когато започнеш рестрикции в храненето, първоначално се сваля ударно, независимо каква ти е диетата. После темпото се забавя - независимо с какво продължаваш. Мога да кажа от опит, че когато правих японската, беше след друга диета и нищо не свалих - само 1 кг. Ама е важно, че не качих, а стабилизирах теглото. Разбира се, аз не се лиших нито от сол, нито от мазнина. Обаче тя е доста гладна диета и затова не ми харесва. Има диети, в които не се яде повече, но не ти стърже по цял ден стомахът. Както вече писах, тази диета е създадена със съвсем друга цел. Не пречи да я проведеш един път, но няма смисъл да се мъчиш по-дълго.
|
|
||||
|
||||
![]()
Напълно съм съгласна с това мнение. Колкото по-бавно се свалят килограми, ефекта е по-траен!
|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте аз почнах житената диета, и почнах да вземам паралелно с това,хапчета Lipoin на билкова основа ,за един месец свалих 5 килограма и съм много доволна.
|
|
|||
|
|||
![]()
А тренираше ли или свали само от диетата и хапчетата
измервателни инструменти Последно редактирано от stylish_i : 12th July 2018 на 21:09 |
![]() |
Етикети |
диети, японска диета |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|