|
|||
|
|||
![]()
Лично на мен ми харесват дрешките на Use2. Цените им са достъпни, а и имат доста добри попадения. От по-скъпите марки ми допада Next, но от там пазарувам най-вече за малкия ми калпазан.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aз си харесвам разни неща на Мангала, Манго де, ама ми идват скъпички, а и нали им изтеглиха бранда от Бг!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
аз отскоро имаМ нови любими марки Oasis,Next,Bossini ,който отвориха в Странд, по - принцип гледам да е нещо на приемлива цена и с добро качество и магазини които продават такива дрехи ми стават любими.
|
|
|||
|
|||
![]()
За зимата обувки berghaus и яке the northface.. Скъпички са но си заслужават. В интернет са много по евтини от колкото да се намерят по моловете. Аз пазарувам дрехи и обувки от Javari
Добри оферти изкачат и в английския amazon А как се пазарува в Javari има на много места по форумите аз намерих този доста е изчерпателен. |
|
|||
|
|||
![]()
На мен любими са ми марки, които предлагат качествени дрехи на приемливи цени, но слабост са ми английските марки, които трудно намирах в Бургас докато не отвори търговски център Strand.Това са част от моите любимци - Warehouse,Oasis,Lonsdale и NEXT.
|
|
|||
|
|||
![]()
Важното дрехата да ми харесва, аз не слагам на първо място марката
![]() _______________ входни врати, врати за входове |
|
|||
|
|||
![]()
а какво ще кажете за дрехите Oasis , наскоро бях в новия мол в Бургас Странд и видях ,че са отворили там магазин,имат уникални моделчета.
|
|
|||
|
|||
![]()
Моите любими: massimo dutti, trucco, manoukian. За жалост последните 2 марки вече не се предлагат в София
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Една от любимите ми марки е Massimo Dutti но за съжаление в Бургас е няма , щастлива съм че в Странд Бургас откриха марката LIST , която се отличава със същата елегантност и стил !!
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|