|
|||
|
|||
![]()
Здрасти! Аз имам същия проблем - натрупани мазнини основно в коремната част и бедрата, но и аз съм на мнение, че коремните преси не винаги помагат. По-скоро 20-минутно бягане на пътеката на средна скорост би свършило много по-добра работа, но трябва дисциплина.
Както беше споменато по-горе, хранителният режим също е много важен. Тия митове, че "може и с бира", ги забрави. Аз бях стигнала до 80 кг, а съм едва 160 см, започнах да пия и един зелен чай, който замества тежките течности, действа възстановително и ускорява свалянето. |
|
||||
|
||||
![]()
Точковото отслабване е мит. Отслабва се цялостно, няма как само на корем.
|
|
||||
|
||||
![]()
Съгласна съм, че няма как само на корем, затова си взимам добавки за да подмогнат изгарянето на мазнините там където е най-нужно. Последно си взех l-carnitine от https://healthstore.bg/ и съм много доволна. Свалила съм 8 кг за 2 месеца, като не прекалявам със спорта.
|
|
|||
|
|||
![]()
Правилните физически упражнения за корем са основата за укрепването и оформянето на средната част на тялото.
|
|
||||
|
||||
![]()
Нещата са комплексни. Хранителният режим е най-важното, спортът и упражненията - също имат голямо значение.
|
|||
|
|||
![]()
Здравей, моят съвет е съчетай правилно хранене, правилна тренировка и точните хранинтелни добавки. Тренировкта да бъде предимно аеробна, с минимални почивки между сериите. Корем прави през ден и сериите да са до отказ и незабравяй кардиото.
Добавките да бъдат: л-карнитин, зелен чай, кофеин, йохимбин и такива които забързват обмяната на веществата. Успех! Последно редактирано от paragraf17 : 23rd January 2018 на 10:41 |
|
|||
|
|||
![]()
Мерси за полезните съвети!
стъпала за метални конструкции, детски дрехи, Управление на етажна собственост, инверторен климатик Последно редактирано от stylish_i : 26th January 2018 на 14:40 |
|
|||
|
|||
![]()
И аз открих много интересни съвети, ще се радвам ако споделите още.
плато с мезета,mobile apps company,печат върху текстил,почивка в гърция Последно редактирано от pllb : 19th June 2018 на 08:00 |
|
|||
|
|||
![]()
Аз тичам като цяло и правя упражнения.. Но сега заради студа мисля да тръгна на фитнес
водоструйка цена Последно редактирано от TheNet : 17th January 2019 на 23:39 |
|
|||
|
|||
![]()
препоръчвам ти да почетеш малко статии за cardarine на https://cardarine.bg/
в съчетание с фитнес упражнения, ще успееш да смъкнеш всичко излишно , да го запазиш, и също така инструктора може да ти направи хранителен режим |
![]() |
Етикети |
коремни мускули, отслабване |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|