|
|||
|
|||
![]()
Милички много се чудих дали си заслужава цяла тема за това, но все пак реших да направя, пък може и някой друк да има този проблем и да сподели
![]() Та, не ми е идвал цикълът повече от 5 месеца ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Предвид възрастта ти, може би и не е толкова странно, явно все още не ти е редовен цикъла, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на гинеколог. Не може просто ей така да те накара да пиеш нещо, трябва да ти направи изследвания, за да установи причината. Може и да става въпрос за някакъв хормонален дисбаланс.
Аз такива проблеми никога не съм имала, дори и в началото, като почна да ми идва цикъла. След това доста годинки пих противозачатъчни и можех да предвия дори часа, в който ще ми дойде. Сега от няколко месеца съм ги спряла, но цикъла ми продължава да бъде точен. |
|
|||
|
|||
![]()
А как ти се отразиха противоза4ата4ните? Някакви страни4ни реакции? Питам,за6тото и на мен ми предстои по са6тите при4ини(нередовна менструация). Ти какви си пила?
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
М/у другото,спомням си,че в пуберитета ми и при мен имаше такива разминавания-два,три пъти в годината имах застой.При мен винаги са биле и болезнени първите дни.След като родих съм точна всеки месец,и нямам никакви болки! А ти не се шашкай...Мисля,че на прегледа ако всичко е О.К.е излишно и да се приемат каквито и да е лекарства.
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Не съм имала никакви странични ефекти, но много е важно да ти ги изпише гинеколог, за да са точно подходящите за теб. |
|
|||
|
|||
![]()
а що чака 5 месеца?
мен лично ми е прескачало месец, при стрес, ама толкова много... 8) |
|
|||
|
|||
![]()
Сестра ми след операция на киста й препоръчаха да пие противозачатъчни. Цикъла й редовен, но страничния ефект беше появата на много тежка мигрена. Като ги спря сега и тя изчезна. Имам приятелка, която никога не знае кога ще й дойде цикъла - през месец или през 6. Тя беше много слаба, с възръста качи няколко килца и малко се постабилизираха нещата, но пак и е нередовен. Но тя не пие нищо и всичките изследвания са й ок. Всичко е до организма.
|
||||
|
||||
![]()
Имам приятелка ,на която не й идва по 8 9 10 месеца
![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
|
||||
|
||||
![]()
На мен ми предписаха противозачатъчните отново точно за регулиране на цикъла.Преди известно време ги пих 6 месеца,всичко се оправи,обаче миналия месец пак не ми дойде.Взех си тест за бременност Sure Check показа,че валиден.Затова отидох на ендокринолог този път и тя ми каза още 3 месеца да ги пия същите+още едно лекарство за тестостерона,че ми е завишен.Според мен както и другите момичета те посъветваха,най-добре иди на гинеколог,най-много да ти пусне хормонални изследвания да види точно какво не е наред и ще ти предпише спрямо това хапченца
![]() |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|