|
||||
|
||||
![]()
Айде не се стеснявай...от тва което пишеш разбирам , че си с големи цици
![]() ![]() Тука голяма чеасане на езиците стана ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ти за мойте цици не мисли
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Не ти трябва да знаеш на къде отлитам в 9:30
![]() ![]() ![]() ![]() А за забавленията - в тях ме бива , даже нещо съм се притеснил , че прекалено много се забавлявам , а за сериозни неща не мисля ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
така първо искам да благодаря на всички за съветите ви и наи вече на Paradizio и второ не съм казала 4е нямам никакъв бюст напротив имам но проблема ми беше 4е е само 90 но знаете ли вече не ми пука колко големи са ми защтото осъзнах че не циците са наи важното има и други мн по важни неща!
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
След всичките приказки се оказа че проблема е в комплексите на момичето. Както в 90% от всички други случаи. Не само при жените, но и при мъжете (комплекса не ми ли е малък). 90 гръдна е най-малкото нормално. Да не казвам даже напълно прилично. Явно не си гледала достатъчно свои приятелки голи до кръста или пък си заобиколена от супер надарени съученички. Но иначе да знаеш че имаш напълно нормална гръдна обиколка- златната среда. |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
Пък и то си е нормално една жена да знае по-добре от нас какво харесваме ние мъжете, какво ли разбираме ние... |
|
|||
|
|||
![]()
Абе оставете момичето да си мисли , че циците са най-секси нещото в жената
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Хехе. Много сте лоши. Ще взема да се обеся заради вас.
![]() ![]() ![]() ВВ аз се преоткривам всеки ден. И има кого да слушам. Момчета, ако искате да ме оспорвате не го правете по този елементарен начин. С обидни реплики нищо няма да постигнете. Все пак аз си мисля, че съм толерантна в постингите си. |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]() За мене лично нещата са прости.Или ме харесват такава,каквато съм,или ако е само заради форма/размер на гениталии аз не ги харесвам.Намирам фетишистите за примати,а и е скучно да говоря с мъж,чийто мозък трескаво скенира чашките на сутиените ни..Liophy,между другото те са "по-важни"от размера ![]() Сел,не съм забелязала някой да те обижда.Ти решаваш дали да се засягаш. Поздрави ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|