|
|||
|
|||
![]()
Моля пишете на кирилица.
Цитирай:
Все пак не смятам че циците са толкова важни.Малко от ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ обръщат внимание на големината , това е по скоро за непорасналите момченца.
|
|||
|
|||
![]()
oburkanata - аз като мъж бих те посъветвал да не зимаш нищо - не се комплексирай , че са ти малки Има много мъже , които се кефат повече на малки , отколкото на големи цици
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Обърканата,според мен е важно не толкова големината,колкото това как се съчетават гърдите ти с останалите части на тялото ти-ханш,крака.Тоест пропорциите за мен са важни.Аз също имам малки гърди,но ме харесват мъжете въпреки това и не мога да се оплача от липса на внимание.Трябва да си по-самоуверена и да не се съсредоточаваш толкова в определено нещо,което не си харесваш,да му позволяваш да влияе на цялото ти самочувствие,защото така хората ще забелязват това и ще те атакуват разни простаци като този кашкавала ли беше.Не се връзвай на такива хора.Те,хубаво,не харесват малки гърди,но може малко по-културно да се изразят,вместо да обиждат!
|
|
|||
|
|||
![]()
Абе я се успокой (; Аз също съм на 17 и не мога да се похваля с голям бюст, преди бях супер комплексирана, обаче честно да ти кажа сега хич не ми пука, просто го преодолей. Гаджето ми е напълно доволен от състоянието им, може би това ми помогна най - много. (: И мога да ти кажа от личен опит, че това, което правиш с двата сутиена и подплънките не е хич помощно. Представи си разочарованието на някой, с който излизаш, като те види като се съблечеш. Истината над всичко. Пък и щом са стегнати не мисля, че имаш проблем. Дано съм помогнала.
![]() Хаха, ето, приложение. |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
oburkanata , имам само един въпрос към теб - Какво предпочиташ - циците ти да са малки ,но сетгнати и на място, или да приличат на бъчви и да са ти увиснали до ребрата.Хайде малко повече кураж.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Мойто момиче, по принцип тва с тия цици няма никакъв смисъл-като носиш така сутиени и като решиш да спиш с някое момче някой път и как да стане-той нали ще разбере истината и заблудата и още повече да разкопчава 2 сутиена-някак странно ще му се стори. Ако го правиш заради приятелките си-пак няма смисъл. Не знам как изглеждаш, но съм сигурна, че имаш много по-достойни неща в теб, които да привлекат мъжкото внимание.
Щом се притесняваш толкова за банския-просто сложи подплънки и това е. Но всички тия истории за големината на циците изобщо не са верни. 1000 пъти по-важно е излъчването ти и начина, по който се държиш и това ще накара 1 момче да се влюби в теб, а не циците ти! Разни изказвания от рода на тези на Кашкавала по-горе обикновено ги пишат някви комплексари, които гледат на жената като на няква "дупка" с извинение и страдат от Едипов комплекс и комплекс за малоценност. Един истински човек ще гледа на теб като на равностойна личност със своите качества, а не просто като на ходещи цици и задник. Сигурна съм, че с времето ще се убедиш, че съм права! Бъди по-самоуверена и горе главата ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Аз може ли да вметна, че темата е от преди 2 години и тя obyrkanata може сама да си е направила изводите за толкоз време 8)
|
||||
|
||||
![]()
сорка че ви се намесвам в женската темичка.....
абе всичко, което не наподобява дъска, е ОК...малки , големи все тая...важен е умствения багаж, .... защото поне аз мразя прости и кухи лигли, ако ще и да са с големи цици и лица като на кукли |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() Винаги ми е бил странен този стремеж, ама верно е и че моите са си мънички и съм си изградила философията на тази база ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|