|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Оле верно ли бе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() П.С. Те тия проблеми с големината на бюста винаги започват към 13г. и постепенно отшумяват с възрастта
|
||||
|
||||
![]()
Дай Боже! 8)
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
но да не бъда толкова гадна, сложи под банския 2 сутиена и никой няма да разбере истината. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
онзи ден като ровичках из нета се натъкнах на разни мазила за уголемяване на бюста и на някакъв форум.Там всички пишат коя какво ползвала и такива ми глупости.За мене тва е просто уникално тъпо да се занимаваш с такива измишльотини...в нашето семейство пък всички са с големи ц*** и майка ми,сестра ми, бабите ми всички...само че аз съм клцощава и нямам...за моите 47 килограма съм си доста добре бих казала
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
на бюст плюс има хапчета и сироп за обем и стегнатост,аз съм ги изпробвала на мен преди 4 години някъде,тогава се рових доста и незнам въобразявам ли си но наистина има малко разлика и се стегнаха,макар че не са ми хич големи ,но сиропа го вземах доста от зимата до някъде края на на лятото,не съм имала странични ефекти,имаше ги в аптеката на Халите преди даже ми казаха че сиропа бил по добър.
|
|
|||
|
|||
![]()
Просто имай самочувствие и се харесвай такава, каквато си. Само така ще бъдеш харесвана и от другите!
Изтъквай повече другите хубави неща, които имаш-крака, дупе и т.н ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
|||
|
|||
![]()
АМИ АКО СИ ТОЛКОВА КОМПЛЕКСИРАНА СЛОЖИ СИ СИЛИКОН...
МЕН ЛИЧНО ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ЧЕ ИМАМ МАЛКИ ГЪРДИ - ДОРИ БЕЗ ГОРНИЦА СЕ ПЕКА НА ПЛАЖА- КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА НЕ ГЛЕДАТ-АЗ СИ ГИ ХАРЕСВАМ-ТОВА Е..... |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|