|
||||
|
||||
![]()
анетонке , а ти се явяваш в ролята на каква ???
![]() Мноо ми е забавно като се появят такива като тебе с по 1-2 мнение и почнат да раздават правосъдие ![]()
|
|||
|
|||
![]()
А ти като каква се явяваш,като господарка на форума ли?
Или като най-голямата специалистка по ринопластика? Просто отдавна чета как само се заяждаш с хората,които са тук да потърсят помощ от тези които са минали през това. |
|
||||
|
||||
![]()
Ха-ха! Ами понеже и мен нападаш,аз да си кажа,че никога не съм се подлагала на каквито и да е било операции и е съвсем нормално човек да се притеснява ако чувства някакъв дискомфорт. Все пак това е форум-което ще рече,че трябва да дадеш съвет,а не да съдиш или упрекваш кой колко кекав е бил.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() Дори се изразявате по един и същ начин ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Пиша това което мисля и ако ти или някой друг го приема като заяждане, нападане и кой знай още какво -проблема е само в вашия телевизор. Прочети малко старите теми и сама ще се убедиш ,че такова мрънкане не е било никога ! То не бяха засъхнали сополи то не бяха конци и калцирания и направо оле мале ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Тия дето са само за единия секс да ги броя ли ??
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ти си и злобна отгоре на всичкото,май на теб ти трябва някой
да ти понамести нервите и хормоните. Доктора е затова,да го питаш и уведомиш ако имаш някакви проблеми.Пък си му и платила за това. И вземи се успокой малко,стига си се величала. |
|
|||
|
|||
![]()
Момичета какво и обръщате внимание на тая ... няма смисъл да и падате на нивото да си плямпа там като си няма работа
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Айде и други с по 2-3 мнения почнаха да ръсят глупости. Ставаше въпрос, че в тая тема постоянно се въртят едни и същи неща през три страници. И то неща, които, предполагам, са напълно в нормата на оздравителния процес.
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|