|
|||
|
|||
![]()
Ако искате да имате тялото си без целулит,. препоръчвам ви комплекс с активности: спорт, фито чай, антицелулитни процедури. Ефектът е просто вълшебен
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте,
почти всички жени имаме целулит. Аз самата съм на 25 години , и спортувам много и искам да те успокоя , че и аз самата имам , и то при мен по-скоро има и наследствен фактор (мама има доста , и брич, и целилит) 1. Имах две огромни буци мастни натрупвания отзад на бедрата ,който поразбих със мезотерапия иглена , болката се търпи . 2. Десетина масажа - ръчни и домашна грижа (нали съм си Лудо Ленче - разбъркваш малко зехтин, морска сол, и кафе, и разтриваш енегрично кожата до почервеняване , малко е щипе от морската сол , но според мен действа , ако имаш 10тина минути постой така . 3. Хранене , много е важно да ядеш разнообразно и храни богати на витамини ,минерали и фибри. 4. Много спорт 5. Мажи се с антицелулитни гелчета като Дева , но те няма да махнат целулита, просто заглаждат повърхностния слой. 6. Ходи и на аеробика или виж такива комплекси за вкъщи. 7. Ако си както бях аз , първо трябва да работиш с някой да ти го разбие и разнесе целулита (мануални масажи |
|
|||
|
|||
![]()
Хапчета за отслабване - https://buygreencoffeeplus.com Отслабнах с 7 килограма за по-малко от два месеца! Много съм доволна.
Последно редактирано от jeterrrii31 : 16th June 2022 на 15:03 |
|
|||
|
|||
![]()
Аз съм много доволна от този антицелулитен турмалинов клин. Супер стегнат е, като го облечеш усещаш веднага масажа, който фините топченца правят и лекото загряване. Нося го задължително при тренировки във фитнеса от месец насам и мисля, че имам ефект. Кожата ми изглежда много по-добре. Мисля да си купя втори чифтshaperfit
Последно редактирано от Katnip : 13th April 2023 на 17:13 |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|