|
|||
|
|||
![]()
Е, Важен е размера разбира се, но пък не е всичко. А и да не забравяме че това нещо е триизмерно, така че дължината не е обективен критерий. Мъже, не се потискайте от това.
|
|
|||
|
|||
![]()
Според вас 17см, средна дебелина (не съм мерил Ф-то) - ОК ли е?
В началото... са ми казвали че съм бил най-големия им... но напоследък се замислям къде попадам. Понеже последната с която отворих темата ми спомена за опит и с 24см... а се имаше за жена с малък 'стаж' (може и да съм се заблудил за последното - иначе е на 40г ). И една друга кака, с която си останахме само приятели ми спомена, че имала връзка с човек с доста... голям и моят не я впечатли :/ Но може и да е статистика... Ако на всеки 20 мъже има един с 20+ см ... и една средностатистическа жена на 40г (с опит от 20-23г) е имала 10-15 мъже..., то две (от три) са се сблъсквали с надарен ![]() ![]()
"В мен съществува някой, с който се боря, за да израстна" --- А. дьо Сент-Екзюпери Последно редактирано от hakama : 5th July 2020 на 09:11 |
|
|||
|
|||
![]()
- среден размер на члена: 16 см
- нормален размер на члена: 15-19 см - размер на стандартен член: 18-19 см - малък член: < 11 см - голям член: 20-23 см - огромен член: > 23 см |
|
|||
|
|||
![]()
Моя е между 15-16см не много добел но не и тънък, какво ли не съм правил да го уголемявам, слагал съм разни приспособления, разтягал съм го и т.н. не е мръднал
![]() |
![]() |
Етикети |
пенис, размер, тънък. |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|