|
|||
|
|||
![]()
А каква е цената на пакет процедури с Vellasmooth ,защото никъде в нета не намерих информация
_________________ Може би вече си намерила информация за Velasmoot, аз мога да ти кажа къде си правих - в медицински център на петте кьошета- тел..0899162034 Мисля, че там е най-ефтино - 35лв. за една зона и 50-55 за две, имат отстъпки и промоции. Там има и още един апарат New life - за елетро стимулация/май го няма на другд място/. При него процедурите са по-ефтини и също съм много доволна :) |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Останах много разочарована, но за тия пари толкова! Сигурна съм, че тази, която пише и си рекламира "центъра" е самата докторка Пенкова. Едва ли някой би отишъл там освен по погрешка. Д-р Пенкова, ползвайте истинския гел на Syneron за Веласмут, а не се опитвайте да ловите с трици маймуни!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Велата е мн. добър апарат! Е както и други в поколението си има някакви негативи, но като цяло за мен сред най-добрите! Да внимават с ползването му тези които имат ген. предразположение към варикози, или ако не ген. то в последствие появило се такова заболяване. също така в този ред на мисли мн. е важно да се подбира и оператора който ще извършва процудурата /да е компетентен, да проведе преди процедурата задължителния клиничен разговор с клиента (пациента) за се установи какво точно може и не може да се прави с апарата и т.н.
![]() ![]() Успех! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Момичета,някоя от вас скоро да е правила процедури с Velasmooth?Да споделите и вие опита си и дали вече и в Пловдив има такъв апарат
![]()
|
||||
|
||||
![]()
е добре в крайна сметка къде си заслужава да се прави тази процедура в софия?
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|