|
||||
|
||||
![]()
Искам да попитам как се процедира в случай,че не си удовлетворен от размера.Четох,че PIP заменя безплатно имплантите в такъв случай,в рамките на 5год.
Може ли малко информация? Благодаря ви предварително! |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Във Вашия случай - при неудовлетворение от поставения размер импланти, може да замените безплатно поставените импланти с протези с друг размер /разбира се, ако поставените Ви вече импланти са PIP/. Бихме искали да уточним, че може да се възползвате от безплатната замяна по програма "Гаранция" на PIP само веднъж. Което означава, че ако решите да смените безплатно имплантите си с друг размер, ако в последствие възникне някакъв проблем с новите импланти,изваждането им няма да се поеме от тази програма "Гаранция". Повече за програмата "Гаранция" за безплатна замяна на силиконови импланти PIP може да видите на http://jdmedicals.com/display.php?sh...16&show_sub=87 Успех!
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте,аз не съм удовлетворена от размера на импланите,но в момента не мога да си позволя втора операция.
Мога ли да получа по малък размер импланти,ако направя в рамките на 5 год.втора операция,но ПРИ ДРУГ ДОКТОР? |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Първо бихме искали да уточним, че за да се възползвате от условията на 5 годишната гаранция, трябва да сте регистрирана в Програмата за гаранция на PIP. Oтносно избора на лекар - той може да бъде изцяло по Ваша преценка, стига въпросният специалист да се съгласи да извърши реоперацията на импланите. За повече подробности относно Програмата за гаранция, моля посетете http://jdmedicals.com/display.php?sh...16&show_sub=87 Успех!
|
|||
|
|||
![]()
Благодаря за отговора,имам само още един въпрос:Аз имам
"Сертификат за ГАРАНЦИЯ",това значи ли че съм съм регистрирана в Програмата за гаранция на PIP? След операцията ми дадоха само този документ и Pacient Identification Card. Нищо повече не са ми споменавали! Благодаря |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Да, наличието на "Сертификат за ГАРАНЦИЯ" означава, че Вие участвате в програмата на PIP и може да се възползвате от нея. Поздрави!
|
|||
|
|||
![]()
Zdraveite!
4etoh predi nqkolko dni statiq vav v-k "168 4asa" - Bust na kredit. Stava6e vapros to4no za J&D Medicals. Bih iskala da nau4a malko pove4e podrobnosti okolo tazi usluga (kakvi sa usloviqta), i imate li dogovor s D-r Zaqkova vav Varna. Blagodarq vi predvaritelno! |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Nie sme oficialnite predstaviteli na frenskite implanti PIP, za koito vsushtnost se otnasq kredita, za koito ste prochela. Po tazi programa kum momenta rabotqt D-r Nikolai Georgiev (Sofia) i D-r Anton Tonev (Plovdiv). D-r Zayakova sushto ima dogovor s firmata kreditor, no zasega ne se e vuzpolzvala. Napomnqame vi, che kredita se otnasq za frenskite implanti PIP i pokriva kakto zakupuvaneto na implantite, taka i samata operacia. Pozdravi i vesel den!
|
|||
|
|||
![]()
Blagodarq Vi za otgovora! V takav slu4ai 6te se svarja parvo s D-r Zaqkova.
Samo edin vapros o6te - za kakav period otpuska kredita firmata kreditor i ima li oskapqvane pri vra6taneto (lihvi)? |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Za vsqakakvi detaili otnosno kredita po implantite moje da pozvunite na 0700 11 118. Uspeh!
Начин на разглеждане | |
|
|