|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте искам да ви помоля ,ако Ви е възможно да дадете повече информация кам кого и каде да се обърнем за да ползваме услугата с кредита за красиве гърди !Аз звъннах на телефона който е даден ,но нешто неможах да разбера точно за това ще съм Ви благодарна ако ни помогнете !При това съм сигорна ,че доста жени не знаят за това !Предварително Ви благодаря!
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
бях писала затова преди време тук http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?p=319444#319444 |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте,
Използвам крема и серума Флаво Ц и съм много доволна. Въпросът ми е колко дълго може да се използва един и същ крем и серум? Чела съм, че след свършване на продукта е хубаво да се замени с нов такъв от друга марка и с други активни съставки, за да не "привиква" лицето към продукта и да има винаги добър резултат.
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте!
Въпроса ми към вас е предлагате ли импланти за скули? Ако да, кой лекар има опит с поставянето им? И може ли да видим евентуално пациенти преди и след операцията? |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Към момента фирма "Дже и Ди Медикалс" не предлага интересуващите Ви продукти. За съжаление не можем и да ви упътим към някои. Ако проявявате интерес - нашият най-нов продукт е перманентен силиконов имплант за увеличаване и подчертаване контура на устните - наречен "PermaLip". Благодарим за въпроса и Ви желаем успех!
|
||||
|
||||
![]()
Здравйте J&D Medicals,
бих искала ако е възможно да ми обясните понятието Биоимплант. |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Това понятие почти не се използва у нас. Но по принцип става въпрос за импланти с биологичен произход - така например при липофилинга се взимат мазнини от една част на тялото и се присаждат на друга. В такъв смисъл тук говорим за биоимплант. Фирма Дже и Ди медикалс не предлага такива продукти. Хубав и спорен ден!
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте J&D Medicals ,вие ли сте официалните вносители на Арион ?
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Да, ние сме.
Начин на разглеждане | |
|
|