|
||||
|
||||
![]()
Благодаря за отговора
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте много ми харесва дермокозметиката и играта която е в сайта ви !Изкам да ви преветствам за това ,че ни дарявате прекрасна козметика и за мен по -добра няма .За мен вие сте невероятни професионалисти ,винаги сте отговаряли на въпросите ми и сте ми давали прекрасни съвети свързани с продуктите ви ,а те са уникални и невероятно добри !
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Желаем ви успешен ден! Екипът на Дже и Ди медикалс
|
|||
|
|||
![]()
&D Medicals , вие следите ли въпросите , които ви се задават или само си броите поздравленията ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Добър ден !
Искам да разбера кои салони за красота ползват вашият пилинг Melaclear BRA . И имате ли въобще такава информация ! Аз не мога да го открия ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
В София, например това са Стива Макс ООД-д-р Стефка Василева, тел 983 12 41, и Дерма кеър - д-р Живана Дангова - 0898 484 950 Желаем ви успех!
|
|||
|
|||
![]()
В съответната тема въпросът ми явно не намери отговор, затова го пускам тук:
Цитирай:
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Перманентният силиконов имплант за устни PermaLip се предлага у нас от началото на месец септември. Във Варна той може да Ви бъде поставен в медицински център "Перфект" от д-р Калкова. Друг вариант е в център ВАЛЕМ от д-р Веселин Динев. Подробна информация, както и снимки може да видите на нашият сайт - www.jdmedicals.com. Крайната цена за клиента не е от нашата компетентност и ще Ви бъде съобщена от съответният хирург. Размерите на PermaLIp са три дължини и три диаметъра, като цената е еднаква. Що се касае до възстановителният процес - той трае около 10-15 дни, в началото на които има лек отток и трябва да спазвате някои елементарни правила. Но наистина е строго индивидуално. Надявам се отговорихме на въпросите Ви? Желаем Ви успех!
|
|||
|
|||
![]()
Благодаря Ви за отговора!
Подробна информация ще търся от специалиста, на който се спра за интервенцията.
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Ако сте от София - попитайте в Дерма Лайн при д-р Манджукова (тел 02 963 1510) или в Стива Макс при д-р Василева (тел 02 983 12 41) Желаем ви успех!
Начин на разглеждане | |
|
|