|
|||
|
|||
![]()
Серум и крем можеш да си ползваш но не върху веждите само.
|
||||
|
||||
![]()
Мммм, да този серум има някакъв ефект.Изкам да знам защо след като хубаво се накисна в банята.....подсуша койата на лицето си и поставя серума с Вит. С, започва да ми щипе?? Нямам акне и рани по лицето си.И казвате, че избистря тена, а всъщност ми боядисва лицето, съдейки по пори на лицето си.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ако си намажеш витамин С от ампула не ти ли щипе пак по същия начин! Крема пък има леко затоплящ ефект, но пак явно заради някоя от съставките. Относно боядисването-с времето серума потъмнява, ако не се съхранява добре затворен и на тъмпо така че явно от това. Моя свършва доста бързо и няма много време да се окислява и да си променя цвета.
|
||||
|
||||
![]()
Моят също свършва изключително бързо, вече има няма 15 дена, а е накрая...
|
|||
|
|||
![]()
Ами явно си черпим кожата много и за това, майка ми се маже редовно за разлика от мен и и стига за цял месец. Аз понякога забравям ден два и пак не мога да изкарам цял месец.
|
||||
|
||||
![]()
Аз пък хем гледам да пестя
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ама и ти като майка ми ... на мен ми отива точно 1 пълен капкомер до гумичката
![]() ![]() ![]() Както и да е важното е че върши работа и продукта за сега е добър.
|
|||
|
|||
![]()
Този серум подходящ ли е за млада кожа?фенка съм на марката,но не мога да реша кое е най-подходящо за мен от козметиката.
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Зеленото Флаво С е за млада кожа. Мноооого е добро. |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай: