|
||||
|
||||
![]()
Da,i az taka smiatam da ti kaja! Nai-dobre s krema da opitam purvo.Utre shte ida do aptekata na centara na r-t Azia kudeto pisheshe che se predlagat produkti na J & D Medicals i shte pitam specialno za tozi krem!
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Ако случайно не можете да откриете продукта който търсите в аптечната мрежа, може и да си го поръчате он-лайн от нашия сайт, или на тел 02 489 03 84! Желаем ви успех! Екипът на Дже и Ди Медикалс
|
||||
|
||||
![]()
Zdraveyte,a da vi popitam-ako resha da go porucham ot Vas,ot Vashata firma,i eventualno doide s kurier do apartamenta mi(poneje sum v Plovdiv)-s razhodite po dostavkata i s cenata na samia krem,kolko shte mi izleze dolu-gore vsichko?
Blagodaria za otdelenoto vnimanie! Obrushtam se kum Vas,zashtoto naistina v aptekata ne mojah da go nameria ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Съответната цена на продуктите може да видите в нашия он-лайн магазин. Доставката е до посочен от Вас адрес, в работно време - до 18ч, на следващия ден. Ако Вашата поръчка е на стойност под 100 лв, цената на доставката е 5 лв., ако е над тях - е безплатна! Желаем ви успех!
|
||||
|
||||
![]()
Здравейте!
Аз ползвам кремчето против тъмни кръгове вече два месеца. По едно време ми се струваше, че има резултат, но никой около мен не го забеляза. Явно при мен проблема е по-дълбок и няма да се реши с това кремче... А има и още нещо, нямам идея защо така се получи, но първите две седмици от използването му доста ме боляха очите. Нанасям крема само вечер преди лягане и после на следващия ден чуствах страхотно парене в очите. Но както казах това беше първите две седмици. Сега нямам проблем, имам още малко от кремчето и мисля да го изхабя въпреки, че ... anelee23, в Пловдив има една аптека на "Иван Вазов", накрая към Централна гара (с/у болницата, до фотото). Там може да си поръчаш да ти го доставят. Не се плаща допълнително за доставка. Съвсем не искам да правя лоша реклама на J&D Medicals, напротив, дори съм си харесала други техни продукти, които мисля да поръчам. Просто споделям опит. При мен този крем не помогна, но момичета, това не означава, че и при вас ще е така. Ще съм благодарна, ако някой специалист от компанията даде мнение защо при мен ефекта беше такъв, и по-скоро защо беше това парене. Благодаря! |
|
||||
|
||||
![]()
Airen,tova veroiatno zaradi nalichieto na Kaliev sulfat v nego-- moje bi zaradi tova ti e parilo! No 6tom ve4e e sprqlo qvno kojata nqkak si e priviknala kum produkta
![]() ![]() mersy za info-to,az tazi apteka ia znam,shte otida utre da vidia kak sa neshtata.Inache nasitina hodih v aptekata na spirkata na r-t Azia ot stranata na samia restorant i kazaha che ne rabotqt s tezi produkti- sega ne mojah da razbera ot izvestno vreme li ili po princip ![]() Men obache me pritesniava dali naistina shte ima efekt..Ne znam- ima hora pri koito sum zabeliazala che problema im e po-povurhnosten i se opravia,no moia e takav che s tazi svetla koja na liceto sinkavite petunca,otivashti kum lilavi si se vijdat vinagi ! smiataite- shtom dori se i grimiram i pak ne moga da gi pokria kato horata ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
а може ли след крема отгоре да се ползва коректор, извинете за въпроса
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай: