|
|||
|
|||
![]()
и аз бих искала да разбера,възможно ли е друг лекар да извърши смяната на имплантите.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте! Искам да попитам при смяната на имплантите, задължително ли трябва да избера същия лекар който ми ги е поставил или мога да отида при друг лекар? Ако мога да си избера нов лекар с кои лекари от София и Варна работите?
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Няма ограничение относно това при кого ще си смените имплантите, стига разбира се съответния лекар да е съгласен. По програма "Гаранция" на PIP, ние предоставяме безплатно имплантите, но самата операция, консуматив и болничен престои вече трябва да бъде поет от Вас. В София работим с д-р Николай Георгиев и д-р Веселин Динев, а във Варна с д-р Калкова и клиника ВАЛЕМ. Желаем Ви успех!
|
|||
|
|||
![]()
Благодаря!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
здравейте,интересува ме дали наистина PIP вече нямат гаранция
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Можем да Ви уверим, че програма Гаранция на PIP е в пълна сила и никога не е било обсъждано нейното спиране! Избирайки тези импланти, Вие получавате доживотна гаранция срещу капсулна контрактура или руптура, както и право на еднократна безплатна замяна в рамките на първите 5 години! Разбира се дали трудът на лекаря и екипът му ще бъдат също безплатни е въпрос на преценка от негова страна. Повече информация може да получите от нашия сайт или като се свържете с нас по телефона! Желаем Ви успех!
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Можем да Ви уверим, че програма Гаранция на PIP е в пълна сила и никога не е било обсъждано нейното спиране! Избирайки тези импланти, Вие получавате доживотна гаранция срещу капсулна контрактура или руптура, както и право на еднократна безплатна замяна в рамките на първите 5 години! Разбира се дали трудът на лекаря и екипът му ще бъдат също безплатни е въпрос на преценка от негова страна. Повече информация може да получите от нашия сайт или като се свържете с нас по телефона! Желаем Ви успех!
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте J&D Medicals,
Гаранцията важи ли, ако в рамките на 5 години след операцията родя и след раждането реша, че искам да подменя имплантите си с по - големи например ? Разбира се, като си заплатя сумата, която е хонорар на хирурга за самата операция. И за да бъда по - добре информирана, каква е цената на имплантите ПИП ? Благодаря Ви предварително. P.S. Изключително съм доволна, че можем да задаваме въпросите си директно на Вас, за което благодаря. |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|