|
|||
|
|||
![]()
Благодаря Ви много
![]() Успехи и на вас , и хубав ден ! |
|
|||
|
|||
![]()
Да научих от вашия сайт ! И вече си избрах Melaclear за заличаване на ужасните ми лунички . Няма да пропусна да споделя впечатленията си за този продукт , когато си изградя такива
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Имам още един въпрос ! Сега разгледах и гелчетата Zeraderm i Zeraderm Ultra ииии се чудя дали биха могли да заличат петна , останали ми след акне ? Те не са с неравности - гладки са , но розови . И ако е възможно - кой от двата гела ще ми препоръчате?
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Разликата е, че Зерадерм е предназначен за закрити части на тялото, докато Зерадерм Ултра съдържа още УВ-филтър и е предназначен за откритите части. Този продукт не е точно предназначен за белези от акне, но не пречи да опитате!
|
|||
|
|||
![]()
Някой от предлаганите от Вас филъри , могат ли да се използват за "пачия крак " ?И в тази връзка бихте ли казали с кои хирурзи работите от Пловдив , ако не нарушавате някакви свои правила по този начин .
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() В частите които описах кожата,кръвоснабдяването и групите мускули и съкращението им са различни от тези на долната част на лицето, за това за там ботокс ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Интересно, но в доста чужбински сайтове съм виждала примамливи снимки на бръчки, спускащи се от вътрешна
![]()
|
|||
|
|||
![]()
това е много любопитно, но аз си мислех че с измукване се оправят нещата а не с добавяне на мастна тъкан. Въобще не съм чувала за това Гуени
![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ОК мила ще чакам! Целувки и лека работа!
Начин на разглеждане | |
|
|