|
|||
|
|||
![]()
The Shadow , някои дерматолози ползват и хиалуронова киселина за попълване на бръчките около очите , затова съм задала въпроса си към J&D . Не всеки филър става , трябва да е по " течен " .
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Искам да попитам как стои въпроса с теста за алергии, който е необходим преди да се инжектира Artecoll в устните ?!
В един от форумите тук пише , че ние трябва да си носим материала с който да ни тестват ?!!! Това ми звучи ...... прекалено сложно! А, и нали тези продукти се продават само на доктори? Много се надявам и вярвам, че това да е някакво объркване! А, иначе ..... това с теста е много добре че се прави за спокойствие на нас - пациентите, но не бива да е толкова сложно! Многократно ми беше препоръчан този продукт иии не смятам така лесно да се откажа ...... само защото може би някой се е объркал и е дал грешна информация (относно теста) за това се обръщам към Вас ! Предварително Ви благодаря ! |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|||
|
|||
![]()
Геун, имаш ли представа дали д-р Н. Георгиев работи с Артекол? И въобще какво мислиш за тоди перманентен филър? Дали е добър?
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Имам въпрос, свързан с Artecoll-а ! Искам да зная коя е фирмата производител, а и дали има различни варианти на продукта (дори имитации). Звучи странно този въпрос, но не по-малко странен е факта че цените за поставяне на филтра варират ужасно много! Какво трябва да си мислим за лекарите, които го поставят за 450 ЛВ. и за тези с цени 500Е. ! По-ниската цена означава ли ниско качество и рисове за здравето? Artecoll запазена марка ли е и един и същ ли е производителят, който снабдява цяла Европа и Вас конкретно за България?
|
|
|||
|
|||
![]()
Искам да попитам специално за FORTELIS EXTRA дали може да се купи отнякъде и на каква цена?
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Поради факта, че инжектирането на всички видове филъри изисква съответната обстановка, както и квалифициран лекарски персонал, ние не продаваме съответните продукти на частни/физически лица. Ако Вие сте такова и желаете да Ви бъдат поставени нашите филъри - можем да Ви насочим към съответните специалисти. Ако сте дерматологичен салон/студио - може да се обърнете към нас! Желаем ви успех!
|
|||
|
|||
![]()
В назолаб.гънки имам поставена хиалур.к-на Естелис , ефекта още не е минал напълно , но бих искала скоро да си сложа пак, но друга хиалур. к-на , не Естелис , има ли някакви противопоказания за това,че натрупването на к-ната е от различни "марки" .
Благодаря |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|