|
|
||||
|
||||
![]()
Гледам , че замества Мирчевска в Медика Естетика. Някой слагал ли си е ХК при него, или има ли инфо как работи?
|
||||
|
||||
![]()
А Мирчевска къде се покри бе Нелка?
|
|
||||
|
||||
![]()
Офф, не знам. Чакам я да почне в кабинет, но по последни данни работи в някаква болница и май е загърбила козметичната дерматология. Чухме се по телефона, каза, че при наличие на клиенти може да ги приеме. Но не го практикува комерсиялно като преди.
Ама Кръстев ми е мистерия. Нямаш ли някакво инфо за него?
|
|||
|
|||
![]()
Стани Кръстев е пластичен хирург. Асистира на д-р Стоянов в Естеклиник.
|
|
||||
|
||||
![]()
Да, знам. Но от скоро слага филъри в Медика Естетика и питах дали някой е слагал или познава някой , който е слагал при него. И какви са впечатленията.
Явно няма.
|
||||
|
||||
![]()
Тцъ... нищо не знам за Станчо. Ти искаш да слагаш пак ли Нелка? Аз от Бърдаров нямам забележки, нищо че си разпърдяхме крушите с него
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Какво искаш да правиш,какъв филър?
|
||||
|
||||
![]()
Едно по-скорошно мнение за Стани Кръстев... Супер припрян и арогантен беше, направи ми огромен хематом и устата ми е изкривена след процедурата, защото той забеляза някаква асиметрия и реши да "коригира". Преди това никога не ми е правило впечатление устата ми да е асиметрична, но след намесата му, действително е и много си личи на снимки. Никога повече при него.
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|