|
|||
|
|||
![]()
случвасе заради прекарана болест или смяна на сезон има и такива случаи
|
|
|||
|
|||
![]()
Не се притеснявайте толкова... и на мен ми закъснява в момента, но чувстам, че скоро ще ми дойде, защото правя странни неща
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
здравейте днес мой съвет че трябва да не забравяме прегледи при гинеколог който скоро не ходил да се помисли за скорошно посещение че в днешно време ние жените какво ли нямаме че кисти че разни работи на главата ни идват от къде ли не
|
|
||||
|
||||
![]()
Вече ми е писнало от такива лекари....обиколила съм целия град , де що има лекар гинеколог аз съм ходила при него...всички ми казват различни неща,лекуват ме с различни медикаменти...и накрая файда нема...Вече се замислям сериозно да отскоча до София за един преглед.Предложете някой сериозен гинеколог.
|
|||
|
|||
![]()
Спомням си,че след първата ми менструация имаше 6-месечен застой
![]() ПП:А и не мислете,че като отидете в София ще попаднете на най-кадърния специалист,който ще помогне на момента с много компетентно мнение.Мен вече ме е страх да отида на лекар,защото от 5-тима различни специалистчета ще ми изкарат 6 различни диагнози,плюс-минус някоя нова болест в добавка,та да ме оплашат още повече.Гаранция никой не може да ти осигори,че ще оправи нещата,но все пак не е работа и да не ходиш изобщо да те видят. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
На мен доста време след първата ми менструация, цикъла ми беше нередовен. Имало е периоди, в които 6-7 месеца не ми е идвало. Разбира се майка ми веднага ме отведе на лекар, казаха, че нямам кистозни яйчници, всичко ми било наред, но за да регулираме малко хормоните да пия противозачатъчни, тогав бях на 16 години. От 50 кг станах близо 70 2001 да не говорим как се чувствах, имало е дни, в които не мога да стана от леглото
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
боже това е ужасно що за лекари ти преглеждаха наистина направиха опити с теб пълно безобразие много ще трябва да внимават всички при кой да отидат и е правилно по добре при няколко
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
на мен също не ми е редовно..на 16 съм и имам цикъл от близо 3 год..по едно време беше станал редовен ама са пак не е и нз що така
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
момичета имам така да се нарече малък въпрос. в началото на този месец трябваше да ми дойде но се случи нещо странно просто имаше един период около датата ми за менструация в който получих кървенето ама беше много оскъдно напоследък не се храня много просто нямам апетит. чудя се дали е от малкото количетво храна което приемам, може би е от смяната на зезоните?Вие какво мислите? четох на много места че може дори да ти пропусне цикъла от нередовно хранене и от спазване на диети.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
На мен ми се е случвало да не ми дойде вообще, не само да е много слабо. При мен се получи от смяна на климата, поне доктора така ми каза. Не било нищо ненормално. Бих те посъветвала да идеш на доктор, поне за собственно успокоение. И го питай него за диетите. |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|