|
|||
|
|||
![]()
не не взимам хапчета ако имаш предвид противозачаъчните и друг път ми се е случвало да ми пропусне от смяна на климата но беше преди около година-година и половина, а за това с храненето сам 100% сигурна че е вярно все пак мерси много за бързия отговор
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
|||
|
|||
![]()
е така е разбира се
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aбе мацки и на мен не ми е дошло още, а кога я пуснах тази тема
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Извинявам се, че вдигам толкова стара тема. Имам следния проблем: миналия месец цикълът не ми дойде. Трябваше да ми дойде на 24 март. И сега го чакам "всеки момент", но още никакъв го няма. В тази връзка искам да попитам знаете ли някакви лекарства- билкови, витамини, които да са ви помогнали в такъв момент. На 21 съм и до преди един месец цикълът ми беше супер редовен- на 28 дни. Благодаря предварително!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Първо-направи ли си тест?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Да. Не съм бременна.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() Сега ако някой ти каже-пий-"еди какво си" може да ти навредим......хормоналните смущения не са шега работа.... ![]() Може да е от смяната на климата....... В една друга тема преди време писах и аз за такъв проблем..... ![]() ![]() ![]() ![]() Внимавай..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Благодаря за съветите. Днес ми дойде. Дано да си е редовен вече, че е много изнервящо. Подозирам, че ми прескочи заради смяната на сезона, а и заради диетата на Дюкан
![]()
Начин на разглеждане | |
|
|