|
|||
|
|||
![]()
моля ви за инфо,каквато и да е......
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
чух за мед.център в пловдив ,където идвал веднъж седмично лекар -руснак който инжектирал стволови клетки ,незнам дали това помага.......и въобще къде е този център и кой е лекаря,някой ако е чувал нещо ,ще съм благодарна на каквото и да е инфо......
|
|
||||
|
||||
![]()
Стволови клетки?!
Мдааааа с тях би могло да се излекува но са много скъпи като процедура а и Руснак да идва в БГ и то в Пловдив и то за инж. на стволови клетки......звучи ми странно.....като се има в предвид Братушките че са доста напред в генетиката и че там си е БАЯ скъпо той да идва тук....знам ли....съмнявам се че нещата са истински...нали все съм Тома Неверни да ме простите ама логически нещо не ми се връзва...... ![]() А иначе псориазиса не е неизлечим но доста упорит и не е един вид доколкото знам.При всеки различно се повлиява с разл. неща.Казвам неща, защото на някои им помага даден вид вода от някой извор или минерална /бани с вода/. Други не се повлияват от това.Има също ефект от вид хомеопатична козметика на която всеки продукт /крем/ е направен от клетка от даден основен орган и влияе в/у причината в следствие на което след ползването и в комбинация с няколко такива в група и не къс период на мазане/терапия/ в доста случаи се наблюдава напълно излекуване, но всичко е индивидуално..... |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|