|
|||
|
|||
![]()
След няколко срещи с него, абсолютно съм убедена в качествата му на пластичен хирург, специалист,лекар и човек! Не съм се срещала с докторите в София, но това което виждам в д-р Янков ми е като критерии за лекари, не само пластични хирурзи..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Успех и от мен
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ето ме оперирана. Нямам думи за отношението и старанието на доктора!! Първите 2 дни бяха ужас, но от вчера се чуствам много по добре.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Зарежи отношението,а се фокусирай върху резултата,защото,ако не си харесаш гърдите по-натам хич няма да ти е до милото и инфантилно отношение на човека,който ти е прибрал паричките
![]() Леко възстановяване желая ![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
Именно,че са под мускула означава,че не бива да очакваш,че лентата ще спомогне за смъкването им по-надолу.Лентата не се ползва,за да не се качват нагоре,те няма къде да ходят
![]()
Не е най - умен този който има най- много знания а този който успява всеки един миг от живота си да направи щастлив ![]() Последно редактирано от Мариса : 19th August 2013 на 12:53 |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте,момичета
![]() Не знам, аз не съм носила ластик, не знам как прецени доктора , че може направо след бинта да си сложа спортния сутиен. Наистина ластика или спортния сутиен не се носят за да не се разместят гърдите ![]() Та...отклоних се, за Янков мога да кажа, че е голям педант в работата си, според мен. Учудвам се , че няма много писано за него, но..той като цяло не е комерсиален.Никъде няма реклама за него, той даже не публикува снимки на сайта си , но иначе като отидеш на консултация, може да изкара купища снимки на компютъра си (преди/след). Възнамерявам догодина да си правя ринопластика при него и бих му се доверила. |
|
|||
|
|||
![]()
Момичета имате ли телефон за контакн с д-р Янков - Варна.
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|