|
|||
|
|||
В природонаучиния музей.
- Да ти кажа, направо ми се къса сърцето, като гледам тези спиртосани животни. - Стига бе, та това са само три жаби! - Именно - три жаби, а спирт към десет литра!!! |
|
|||
|
|||
"Липсва ли локва масло под колата, значи няма масло!" - италианска поговорка
|
|
|||
|
|||
Англия, наши дни:
- Скъпи, какъв чай ще пиеш? Зелен или черен? - Черен, скъпа.. . - Но, скъпи, не мислиш ли, че това е проява на расизъм? |
|
|||
|
|||
Издателство публикува книга със заглавие "69 нови позиции (превод от френски)". Тиражът незабавно се изчерпал.
- Невероятно! - коментира иэдателят - Не очаквах толкова да се търси наръчник по шах! |
|
|||
|
|||
Разговор по с*кс-телефон. Мацката:
- Бавнооо си облизвам устните. Те са сочни и чувствени... Клиентът (лъска яко): - О, да! Обичам сочни и чувствени устни! Мацката: - Бавноооо си разкършвам шията. Тя е бяла и тънка... Клиентът (лъска още по-яко): - О, да! Обичам бяла и тънка шия! Мацката: - Бавнооо си свалям сутиена. Отначало изскача едната ми гърда. Тя е огромна и напращяла... Клиентът (спира да лъска): - О, не! Предпочитам малка, но стегната! Мацката: - Хи-хи-хи! Имаш страхотен късмет, жребецо! Другата ми гърда е точна такава - малка, но стегната! |
|
|||
|
|||
Когато те изплющи мъж - това е любов.
Когато го направи с*ксуален маниак - това е престъпление. Когато е държавата - това е закон. |
|
|||
|
|||
Жена се оплаква на приятелка:
- Не случих на съпруг. Иска да му чета на глас вестника, докато пере, чисти и глади... |
|
|||
|
|||
Двама студенти си говорят:
– Да си вземем прасе? – Ами… много е мръсно. – Карай бе, то прасето ще свикне! |
|
|||
|
|||
Професор по зоология пита асистента:
- Георгиев, какво сте правили вчера с трите аспирантки в лабораторията? - Нищо... - А защо заека ви гледа с такова уважение? |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|