|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() шегувах се бе котараче........нали не се връзваш......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ооо искам я ...мисли му Джанго ...
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Някои чувал ли е за филура STYLAGE M.....
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
|
|
|||
|
|||
![]()
Въобще не съм наясно, но от прочетеното тук разбрах, че имаразлични видове ХК или по-точно на различни производители. Говорих с една позната, която чула че има ХК на VICHY?? Да сте чували нещо подобно?
|
|
||||
|
||||
![]()
Някой знае ли кой доктор работи с Juvederm? Решила сам да пробвам с този филар.... Много ми харесват как са станали устните на Stunning .
|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте в събота си правих устни при доц.Емил Георгиев и съм доволна .Малко ме стресира отока беше огромна до вчера като пребита бях но днес вече е доста добре ..Не знам обаче защо не ми каза какъв филър ми слага
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
И как така не ти е казала какво ти слага? Тя трябва да ти даде нещо като документ или бележка поне на която да пише какво точно ти е сложила ! |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() Да си се поинтересувала какво ще ти слага,направо ме изумява безразличието ти ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|