|
|
||||
|
||||
ФИЛЪРИ
Момичета , решила съм да си уголемявам устните и ми се струва с филъри е моя, метод тъй като не ми достига смелост за по агресивен ...
Моля дайте своите мнения , тъй като не съм изобщто запозната... Благодаря ви предварително ! |
|
||||
|
||||
Цитирай:
За себе си лично съм преценила, че не обичам силно изразен контур - прави ми илюзия за мустак! Аз винаги казвам, че искам да ми наблегнат на червената част на устните, а не на контура.. Но това се установява с времето и опита - сама ще си прецениш какво ти харесва. Успех!
|
||||
|
||||
благодаря ти Нелката
|
|
||||
|
||||
Момичета помагайте , моля ви ! След два дни ще слагам филъри , а не знам какво количество да сложа ... Искам преди всичко да си личи , че съм правила нещо , а не парите ми да са на вятъра ...
|
|
||||
|
||||
Нали за това е дерматоложката, тя ще прецени колко и къде, като и кажеш какво искаш да се получи.
Реши ли какъв филър ще слагаш? |
|
||||
|
||||
Цитирай:
Преди за сложа цицте изчетох почти всичко във форума но сега ще е каквото стане ... |
|
||||
|
||||
циците не можеш да сравниш с филъра. Те са така да се каже до живот, има и при тях подмяна, обаче си е много сериозна инвестиция.
И аз съм за Жуведерм. И Рестилайн също не е лош, но сякаш Жуведерм е по-добрия. |
|
||||
|
||||
При кой дерматолог си слага , аз съм при Денкова.
|
|
||||
|
||||
Аз хвалба без снимка не признавам , но пиша в тази тема, за да ви кажа, че това е една добра инвестиция, която правите защото изпълнените устни са голям фетиш за мъжете, с тях може така да жегнеш един мъж, че да го изстреляш като ракета Би трябвало вашите мъже да го оценяват полагащо се това разкрасяване на устните. Виждал съм обаче и бая орезилени жени, ама явно те си слагат нещо, кат силикон ли е щото си личи, че не е естествено и бая зле, като маймуна, но при други промяната е wow. Дам хубавите и изпълнение женски устни са си нещо доста възбуждащо, тук там по тялото с тях и вече сме на облаците хаха
|
|
||||
|
||||
Пуфпаф ти като някой воайор, само обикаляш ''женските'' теми и дебнеш дали някой няма да пусне снимки
|
|