|
||||
|
||||
Цитирай:
Но хидратацията идва не само от добавките,знаеш че трябва да се пие много вода,чайове,фрешове За сбръчкването играе роля и излагането на слънце и козметиката,която се ползва!
|
||||
|
||||
Цитирай:
|
|
||||
|
||||
И аз слагам половинка Ванеса и само обем. Не съм слагала от 2 години и за момента май няма нужда... може би към края на 2013 ще сложа пак
|
|
||||
|
||||
Цитирай:
Въй, ще се пукна от смях ... ... съживихте ме днес ... ... благодарско. |
|
||||
|
||||
Момичета , да ви се похваля ...
Днес сложих фълъра 1.10 кубика Страшно много се харесвам , Флюбена съм в устните си честно .. |
|
||||
|
||||
tyning,пусни снимчици,ако е удобно.Много ми е интересно как е станало,въпреки че съм се зарекла устните да не пипам!!!
|
|
||||
|
||||
Честито и с пожелание да им се радваш възможно най дълго и твоята половинка също ! Тунинга си е нещо хубаво и аз все нещо си тунуговам по мотора, за да стане по хубав, това си е мания, но хубава мания . Важно е на теб да ти е кеф, а на който не му харесва да си бие камшиците !
|
|
||||
|
||||
Аз подозирах.
Сега си с доста голем оток - даже предположих, че с отока ще се харесаш най-много. И не ми трябва да съм ти виждала устните - просто от малкото ни комуникация тук съм преценила, че точно ти не се притесняваш от обеми.
|
||||
|
||||
Добре си ме преценила Нелка , харесвам се много в момента , но имам подозрения , че като падне отока ще ми малеят , но поне това е лесно поправимо .
|
|
||||
|
||||
Ей, Тунинг, пусни снимчици, ама преди и след за да се види разликата. Поне за малко пусни, молим тА.
|
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|