|
||||
|
||||
Не, няма неравности и вчера също не е имало ...
Това са малко по - тъмно червени петна по устната от иглата което е съвсем нормално ..Оправяй си ТВ-то |
|
||||
|
||||
Не съм искала да те обидя. Няма нужда от сарказъм... просто Денкова оставя топчета... много момичета са се оплаквали и мен ме окепази, за това съм настроена негативно. Устните ти изглеждат добре и щом ти си ги харесваш това е най-важното.
|
|
||||
|
||||
Цитирай:
Цуцо? Ти що писа преди няколко месеца, че си сложила зизи.... и снимки пускА даже (малиииииии как те Фанах) |
|
||||
|
||||
Хахаха е са стана интересно, ама то няма защо да се крие това, тва са си хубави работи , кво значение от долу дали има нещо да издува, то пак си е истинска сиска.
Пфуу аз ако бях жена и да имах хубави сиски със или без сликон, щях да ги показвам наляво и надясно и на нуди плаж щях да ходя и на всеки друг плаж пак щя да си ги пъча, даже щах да си ги мажа показно с плажно мляко, а другите нек да им текат лигите Утре отивам да си купя касичка "прасенце" и почвам да пускам по някой лев, че знам ли каква жена ще ми се падне, ако и се прииска за някой рожден ден я сиски, я нов нос, я нещо друго да имам нещо заделено, че кат се знам как не мога да отказвам, ако ме набара някоя щракалка и ще ме занули за отрицателно време |
|
||||
|
||||
Хахахах те си бяха моите бе + 2 чорапа
|
||||
|
||||
Цитирай:
Най-малкото ще събираш погледите, което е трудно поносимо ... Последно редактирано от ina.ina : 8th June 2013 на 10:27 |
|
||||
|
||||
Ай стига сте ме дезинформирВали ... Ша взема да се дезориентирам и Ша обърквам Хаповете ... после трябва да ми идвате на свиждане в некой пандиз ...
|
|
||||
|
||||
tyning,много добър и естествен вид имат устните ти...
|
|
||||
|
||||
Толкова естествени,че никога не бих казала,че са с филър
|
||||
|
||||
Мариса , това е твоята гледна точка защото не си виждала старта ми ...
|
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|