|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
Аз от Денкова не съм доволна. Резултатът беше топче в долната устна и асиметрия на горната. |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Добре си чела постовете ми Нелка , сега се чудя една ампула дали няма да ми е малко , като си знам систе как ми малеят ...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Сега ще ви изненадам с това, че освен pufpaf плямпащият досадник
![]() Като се рових в нета и то много ровене да търся най добрата марка и продукт ХК съм запомнил мнения на жени, като една от тях споделяше, че като пиела ХК като добавка, ефекта от филърите и се запазвал по дълго с месеци, а друга споделяше, че без да си е слагала филъри устните и станали по изпълнени, когато приемала тази добавка. Не очаквайте обаче, че като пиете ХК и устните ще ви набъбнат като с филъри, но някои усещат осезаем ефект, трябва да се пие повече вода. Това е което исках да ви кажа, ако приемате ХК като хран. добавка ще си удължите ефекта от филърито и най важното пийте достатъчно вода, всяко едно дехидратиране ще ви дърпа течности от тъканите и ефекта на филърито ще е по краткотраен. Още не съм я пробвал ХК но ще я изпробвам, защото и за ставите ще ми помага и за кожата. Ще завърша с това, че вчера доста се посмяха, ама от сърце ![]() ![]() ![]() ![]() Инак сериозно добре, че сподели тази история, защото ако не беше, то при всеки налитащ мъж, щеше да си мислиш, че е pufpaf, a от този стрес ти нямаш нужда ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
За ХК като добавка се знае отдавна,за водата също
![]() Аз лично съм много доволна от Солгар,пих я близо половин година ![]() и след няколко месеца ще я почна пак ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
За нищо,мернах го в страницата на Денкова във фейсбука