|
||||
|
||||
Цитирай:
Това много некултурно и аз дори много добре знам, жените колко много мразят такива типове нагли. Обаче трябва и вие жените да знаете как да ги игнорирате тези човечета и хич, да не ви дреме на тутурутката . Аз знам какви жени има отракани направо мъжемелачки, те най добре ги оправят тези нахалитетите. Вие жените имате такава сила, само със думи и да знаете как да се изразите можете да накарате един мъж да подвие опашката, като улично псе. Не ги забелязвай тези "нахални мухи" те ще си останат само с гледането, слагай си ги такива на .... (ама не буквално де ) и ич да не ти пука. Аз ти казвам, честно ако бях жена и то секси щях да ги правя дроб сърма, тези които са си заслужили само де. Ти обаче успя да ме върнеш в едни спомени, за една история точно по тази тема и тъй като виждам, че си общителна, заради теб ще отделя време да я разкажа и в нея много смях или може би възмущение, зависи според настроението, но ще я разкажа може би утре, днес няма време ! |
|
||||
|
||||
Цитирай:
|
|
||||
|
||||
А по темата: Тунинг ... и аз се влюбих!
|
|
||||
|
||||
Ех щом има интерес и специално заради теб ще ви разкажа тази история и тя ще бъде със предистория на едно мое приключени от моят живот в които спомени ме върна Инчето, покрай дискусията за нахалниците и жените. Ще я разкажа във темата - Говорилня и се надявам да ви хареса. Съвсем скоро ще я напиша, това няма да е нещо кратко. А за Тунинг, какво да кажа и да си крие очите то е ясно, че е гореща мацка и устните са и супер, представям си ако ги беше надула повече, на някой лица това стой много зле и няма нужда да ви показвам снимки, за какво говоря !
|
|
||||
|
||||
ina.ina, Pufpaf
Благодаря ви ! |
|
|||
|
|||
Да се присъединя и аз към темата.
Вчера сложих 1мл.само в едната устна.Излизайки от кабинета си викам то е много малко,няма да ми остане нищо.Но сега така се наду чак се притеснявам дали ще спадне.Освен че ми е надута е и крива от едната страна по твърда и по синя.Мислех че днес ще е поспаднала.Аз сложих Хиалуроника.Лекарката каза,че по нейни наблюдения върху пациенти той издържал най много |
|
||||
|
||||
Цитирай:
При кой дерматолог си сложи филъра |
|
|||
|
|||
При Доктор Калкова се боцнах.
|
|
|||
|
|||
Момичета някоя от вас има ли идея как мога и изобщо мога ли да разсея буца от филъра.Усната спадна занчително но има една буца от едната страна и седи като увиснало.Ужасно е
|
|
||||
|
||||
Видимо ли е топченцето или само ти си го забелязваш
|
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|