|
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, на 45 съм, физически много активен, почти без телесни мазнини, занимавам се със силов спорт. Сексуално също много активен, без проблеми с ерекция (досега) и продължителност на акта.
Наскоро се сдобих с ЕД на психична основа. Вината си беше моя и сега си плащам за това. Но това не значи, че трябва да се примирявам със ситуацията и да не търся решение на проблема. Тревожност, натрапчиви мисли, депресия, сковаване на стомаха. Това са проявите. Получавам ерекция без проблем в други ситуации, които не включват определен човек, място и време (с когото и където започна всичко). Нива на тестостерон над средното за възрастта. Посещавам психолог, но преждевременно приемах и силденафил. И най-малките дози ми влияят отлично, но се прояви много неприятен страничен ефект, който обезсмисля по-нататъшното приложение на препарата - безсъние, продължаващо буквално цялата нощ след приема. Има ли тук някой, който е минал по този път? Какъв аналог на силденафила може да ми свърши работа? Всякаква информация ще ми бъде полезна. Моля, споделете! Благодаря! |
![]() |
| Контрол над темата | |
| Начин на разглеждане | |
|
|