|
|||
|
|||
![]()
Тази година с тия вирусни истории май-май ще си почиваме вкъщи и без много работа за съжаление. Иначе моят план беше за Гърция, но да видим...
|
|
|||
|
|||
![]()
Вероятно със семейството ми ще поседим на вилата
|
|
|||
|
|||
![]()
надявам се да мога да отиде на море това лято
|
|
|||
|
|||
![]()
Поправка от мен. Гърция ще ми се сбъдне - по всичко личи. Махнаха карантината и даже от около 15.Юли отварят и островите. За август вече резерзирах едно ходене до остров Хиос, който е близо до Турция. Има директни полети от Солун, които дойдоха малко скъпичко, а и пътя до там ще е бая с колата, но все тая, поне няма да е с ферибот... Направих си и медицинска застраховка тук https://iandgbrokers.com/bg макар че до сега не бях правил такава. Мисля, че в тия несигурни времена е важно при пътуване. Дали мислите, че е ОК това предвид, че имам и ЕЗОК? На мен ми се струва като двойно подсигуряване...
|
|
|||
|
|||
![]()
супер, приятно изкарване
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
тази година ще пропусна гърция, но с приятеля ми си запазихме едно сладко апартаментче във Варна
|
|
|||
|
|||
![]()
Браво на вас, дано си изкарате хубаво
|
|
|||
|
|||
![]()
Предложение за всимки вас: Ако не сте посещавали Розовата долина, то го направете и не пропускайте да посетите уникално място Етнографски комплекс "Дамасцена" в сърцето на Розовата долина
|
|
|||
|
|||
![]()
Да си кажа и за зимата... Харесал съм си Пампорово. Ще покарам малко ски - нещо, което отдавна не съм правил.
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|