|
|||
|
|||
![]()
отдавна вече не се тормозя, когато не знам какво да взема, просто му купувам нещо за колата и приключвам с терзанията
![]() Последно редактирано от Katnip : 14th May 2020 на 18:51 |
|
|||
|
|||
![]()
мерси за информацията
тапицирани легла,anvelope vara,двулицеви матраци,акумулаторни ударни гайковерти Последно редактирано от moon22 : 4th December 2020 на 18:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Ако е нещо до 50-60лв. аз бих заложил на парфюм, стига да знаеш какъв аромат харесва де…
|
|
|||
|
|||
![]()
И особено сега както има намаления в douglas и безплатна доставка
luxury apartments bulgaria,dc comics,омекотител за вода,синьо сирене Последно редактирано от TheNet : 13th October 2020 на 20:40 |
|
|||
|
|||
![]()
За мен си е най-добре един хубав костюм , който винаги има къде да послужи. Ако не костюм то поне една риза или пък някакъв ваучер за подарък от магазина им. Аз лично искам да подкрепям българското сега, защото в тази криза всички бизнеси ще закъсат, а знаем, че основните ни храни дето ядем са вносни.
Последно редактирано от Katnip : 14th May 2020 на 18:52 |
|
|||
|
|||
![]()
Може ли съвет - какво да взема на приятел, който е се занимава с музика
|
|
|||
|
|||
![]()
О, момчета в момента най-належащото нещо за мен са гумите. Няма мъж, който да не се вълнува по това време на годината от зимни гуми. Някои сменят 2 предни всяка зима, други пък въртят някакви други врътки, но октомври-ноември винаги сме заети с гуми. Сега съм си харесал един Falken - клик и ако има кой да ми го подари бих се зарадвал нааай-много. Хахаха...
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|