|
||||
|
||||
![]()
Днес съм много доволна от себе си, така че ще споделя:
закуска: 4 "горски бисквити" по рецепта от форума "Рецепти за Дюкан" http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=11538 + малко кафе лате с нискомаслено мляко ![]() обяд: доматена супа с малко фиде (100мл, не повече) + зелена салата със зехтин и балсамико + 50гр. сирене вечеря: предстои но, до колкото знам ще е домати + краставици салата и печени тиквички + кисело мляко 0.1%! Много ми е вкусно днес ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Милинце мисля, че никой не ги подценява, ама защо не са малко по-разумни тези млади...
![]() Ня трябва да се изпада в нито една от двете крайности: не е хубаво нито да се разпуснеш и да станеш 100 кила, нито пък да си броиш маслинките и да се превърнеш в живи мощи.... Знам, колко е лесно да залитнеш... И в двата случая си вредиш на здравето, външния вид го оставяме на страна... Аз от немърливост позволих да стана 71 кг на ръст 153см ![]() ![]() Понеже в последно време обсъждаме темата анорексия и страх от храната... се замислих, че аз пък имам зависимост от храната- тя ме успокоява, направо като наркотик ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
охх тая тема на какво се обърна
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Обаче това със сладоледа и филма си е на 100% така :P
Гледам, че доста сте поизписали докато не съм влизала и сте зачекнали болезнени теми ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Хайде стига вече, ето тогава моето меню за днес:
закуска - пак 4 от грските бисквити поръсени с малко стрито ленено семе + мляко с нес 150мл. обяд - салата от марули, морков, зеле, чушка, гъбка и лук ( около 300гр.) + зехтин и балсамов оцет, 4 парченца суши със скариди и авокадо вечеря - поръчала съм шопска салата и печени зеленчуци на скара с диетичен соев сос ![]() днес ще ходя и на аеробика :P |
|
||||
|
||||
![]()
Zdraveite, momi4eta
![]() maika, razbira se 4e ne se surdq ot komentarite ti otnosno hraneneto mi. Naistina purvona4alnata mi reakciq e draznenie, kakto na vseki teenager, no vinagi me karat da se zamislq i da se opitam da koregitram menuto si, za jalost vinagi e vremenno..ne razbiram za6to se hranq dobre do edno vreme i posle malko po malko pak otivam kum starite navici, spohojdat me starite misli ![]() ![]() ![]() Sega bi trqbvalo da mi doide sled 2-3 dni, piq homeopati4ni kapki i se nadqvam 4e nqma da me propusne pak ![]() ![]() Zakuska: oveseni qdki (3s.l.) s kiselo mlqko i konfitur ot malini (niskokalori4en ![]() ![]() ![]() Obqd: 1 varen kartof, 1 domat s luk Sledobqd: 1 nektarina (golqma), 3-4 par4enca pupe6 (malki) Ve4erq: 2 domata, krastavi4ka, izvara (okolo 50gr) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
swe3tynka, аз бих казала, че е ултра-мега-супер малко, да не казвам нищо. С изключение на закуската, останалото е ама грам-нищо.
Ама наистина не ми се пише в тази безумна вече тема ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
чета менюта и никой или малцина слабеят, но всички се включват.... ае я си намерете работа или хоби и се хранете човешки според потребностите си. няма лошо да се информирате и търсите по-здравословен начин на живот, но не в писмена форма, а на практика.... успех ви желая и здраве, защото то е важна препоставка за живеене, а не съществуване. ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|