IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора се фука с невероятната си фигура в родината на мъжа си – Нова Зеландия

15 март 2024 17 40

Певицата показа и как си взима ледена вана

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рита Ора демонстрира невероятната си фигура в черни бикини, докато се наслаждава на инфрачервена сауна в Нова Зеландия. В момента британската певица с косовски корени се намира в родината на своя съпруг – Тайка Уаитити.

Говори се упорито, че 33-годишната Рита и режисьорът планират да заживеят за постоянно именно в неговата страна, за да са по-близко до децата от първия му брак.

От време на време Ора дава на феновете си шанс да надникнат в нейните новозеландски лудории, като споделя множество снимки в Instagram от времето си, което прекарва там.

Освен в инфрачервената сауна, тя позира и по време на час по пилатес, показа се и в ледена вана, както и от звукозаписно студио, което пък предизвика надежда у феновете ѝ, че готви нова музика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Показвайки външния си вид от различни ъгли, Рита даде представа за вълнуващия живот, който водят с Тайка на островната държава. Наскоро Рита описа подробно проблемите с психичното си здраве в интервю с Евгений Лебедев в неговия подкаст Brave New World, както и различните методи, които използва, за да управлява своето благосъстояние.

Рита каза, че редовно си взема 40-минутни инфрачервени сауни, последвани от студена вана или леден душ. Хитмейкърката на Hot Right Now добави, че страда от паник атаки, но използва акупунктура и други методи на китайската медицина, за да контролира симптомите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Рита обясни: „Страдам наистина от лошо безпокойство и мисля, че всеки в моята индустрия има безпокойство, ако трябва да бъда честна. Наистина е страхотно, че за това се говори все повече в тези дни. Има периоди, в които съм по-тревожна и дори имам пристъпи на паника“.

Тя добави: „Хубавото е, че наистина се научих да разпознавам кога идват тези пристъпи. Когато усетя, че нервната ми система не е добре, правя много акупунктура и просто дишам дълбоко или лежа около 20 минути. Наистина обичам китайската медицина, опитвам се да включа много различни методи в рутината си“.

Рита обсъди как нейният здравен и фитнес режим помагат за психичното ѝ здраве и общо благополучие. Рита също така разкри, че след като била „обсебена“ от методите на Вим Хоф, които включват редовна медитация и ледени бани, тя изненадала Тайка, като го накарала и той да ги практикува като нея.

Рита и Тайка се запознават на барбекю през 2018 г. и започнаха да се срещат през 2021 г. Режисьорът предложи брак на певицата, докато двойката беше на почивка в Палм Спрингс през лятото на 2022 г. Двамата се ожениха на импровизирана сватба в дома им в Лос Анджелис няколко седмици по-късно – на 4 август.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари