IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова свежа визия: Рита Ора скъси косата си

16 февруари 2024 14 30

Попзвездата се появи с боб с дължина до брадичката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рита Ора демонстрира чисто нова и доста по-свежа визия. Попзвездата показа, че е отрязала косата си в прическа боб с дължина до брадичката, докато се разхождаше в Ню Йорк на 15 февруари.

Доскоро Ора се носеше като русалка, с дълги руси коси, но всичко това остана в миналото. Певицата шокира много от феновете си като дебютира с най-късата си коса досега, откакто е стартирала кариерата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Въпреки че Рита е имала и други по-къси прически през годините (в периода около 2015 г.) това трябва да е най-късата коса, с която сме я виждали. Както се очакваше, тя не заложи на средностатистическия боб, а направи крачка напред с по-късо подстригване, което нейният фризьор Димитрис Джанетос нарече „италиански боб“. 

Сякаш това не беше достатъчно, но Рита също така смени цвета на косата си, зарязвайки скорошния си меднорус оттенък за цвят опушена брюнетка или т. нар. „лешниково лате“. Трансформацията на косата на Рита наистина е очарователна, особено факта, че тя я направи точно за Свети Валентин.

Като оставим настрана смелостта на британската певица с косовски корени, трябва да кажем, че тази нова ера на късите коси, която много звезди рекламират в последно време, е нещо доста готино.

С новата си къса прическа Рита се присъедини към знаменитости като Кайли Дженър, Ева Лонгория, Хейли Бийбър и др., които заложиха на боб прическа през последната седмица. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари