IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бианка Ченсори облече ултракъса рокля за рядка поява с майка си в Ел Ей

18 март 2024 14 40

Съпругата на Кание Уест и майка ѝ приличат повече на приятелки, отколкото на майка и дъщеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бианка Ченсори се появи в поредния си разголен тоалет, но този път не в компанията на съпруга си Кание Уест, а в тази на майка си, Александра Ченсори. Двете жени се отдадоха на шопинг в Лос Анджелис в петък. От кадрите се вижда, че Бианка е наследила красотата и стройната си фигура именно от майка си, която прилича повече на нейна сестра или приятелка.

Бианка и Александра бяха уловени от папараците да влизат в козметичен магазин в района на Чатсуърт в града. И този път Бианка се появи без сутиен, облечена в ултракъса розова рокля от сатен с презрамки, изработени от кристали. 29-годишната брюнетка беше съчетала визията си с прозрачни високи чорапи до коляното и сандали с висок ток на Prada.

Австралийката Бианка, която работи в модния бранд на Кание –  Yeezy, за първи път се появява с майка си на обществено място, откакто доби световна слава покрай брака си с рапъра и най-вече заради доста разголените си визии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Майката на Бианка пък носеше за случая черна дълга рокля с асиметричен подгъв и обувки на черни клиновидни токчета. Докато съпругата на Кание беше пригладила тъмната си коса назад в нисък кок, майка ѝ носеше дългата си, руса коса спусната. Тя също така носеше големи черни слънчеви очила и кафява чанта.

Появата майка-дъщеря идва повече от две седмици, след като бащата на Бианка, Лео Ченсори, говори за „неприятния“ начин, по който изглежда дъщеря му, откакто се омъжи за 49-годишния Уест през декември 2022 г.

„Бащата на Бианка, Лео, иска да седне и да разговаря с Кание, за да го попита какво, по дяволите, си мисли, когато кара Бианка да се облича като боклук“, каза източник, близък до семейство Ченсори пред вестник Daily Mail.

Съобщава се, че Лео е искал да попита Кание какво би направил, ако двете му дъщери – Норт и Чикаго, които той споделя с бившата си съпруга Ким Кардашян, „някой ден се появяват на публични места полуголи и то насърчавани от своите съпрузи.“

„Лео искрено иска просто да седне с Кание и да му обясни, че той така наранява семейството ѝ, като я превръща в долнопробна търгуема стока“, твърди вътрешният човек.

„Никой мъж никога не трябва да насърчава жената, която обича, да излиза на публично място по този начин. Това не е любов. Това е контрол“, добавя източникът.

Носителят на „Грами“ и австралийката се ожениха през декември 2022 г. Оттогава Бианка е виждана на обществени места със скандални тоалети като прозрачни горнища и чорапогащи. Съвсем наскоро тя се появи без панталони, докато подкрепяше Уест заедно с 43-годишната Кардашян на партито за слушане на неговия нов албум Vultures в Сан Франциско.

 

За този повод Бианка носеше бледорозова камизолка, украсена с бели панделки и висящи колани с жартиери, бял дантелен чорапогащник и обувки на токчета Prada.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари