IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра и Ник Джонас заведоха дъщеря си в индийски храм за благословия

21 март 2024 15 00

Вижте последните снимки на красивото звездно семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра и Ник Джонас заведоха 2-годишната си дъщеря Малти Мари в храм в Индия за благословия. В момента семейството се наслаждава на  почивка в родната страна на 41-годишната актриса.

Съпрузите споделиха с последователите си в Instagram, че са завели детето си в храма „Рам Мандир“ в Айодхя, Индия, за религиозното събитие. На снимките Приянка изглежда красива в яркожълто сари. Съпругът ѝ – 31-годишният певец от групата Jonas Brothers, пък носи традиционна курта (къса индийска мъжка риза), а сладката Малти е облечена в традиционна индийска рокля в розово. И майката, и дъщерята са поставили бинди на челата си (червена точка, която се носи в центъра на челото от индуските жени). 

Майката на Приянка, д-р Мадху Чопра, ги придружи до храма, облечена в красиво червено сари.

„Благословии за малката и семейството ни“, написа Чопра в публикацията си в Instagram, където има цели 90 милиона последователи. Известното семейство позира за снимки и със свещениците в храма. По-рано през деня двойката беше забелязана на летището в Айодхя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Семейството е от няколко дни в Индия. Приянка и Малти долетяха в четвъртък вечерта за откриването на магазин Bulgari в Мумбай. Няколко дни по-късно и Ник се присъедини към жена си и дъщеря си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Приянка, която е носителка на короната „Мис Свят 2000“, се омъжи за звездата на Disney Channel – Ник, през 2018 г., а дъщеря им се роди преждевременно преди две години, след като беше износена от сурогатна майка.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари