IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия показа порасналите си деца навръх рождения си ден

21 март 2024 14 40

Певицата сложи край и на слуховете, че се е разделила със съпруга си Жорж Башур

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Родната попфолк звезда Емилия направи прочувствена публикация в Instagram по случай своя 42-ри рожден ден. Гласовитата блондинка сподели няколко снимки на своите три деца в социалната медия, както и на съпруга си Жорж Башур, с което разсея напълно слуховете, че в 5-годишния им брак има крах.

До кадрите с порасналите си наследници, изпълнителката от Гълъбово, която е родена в първия ден на борбената зодия Овен, е написала: „Днес се чудех дали да публикувам нещо за себе си и реших, че не аз съм важна, важни са хората, които ме правят щастлива. Нямам снимки на всички, някои от тях не обичат да се снимат и не искат публичност, но изнамерих някои от архива. Благодаря от сърце на семейството ми, почитателите ми. Имам много малко приятели, но все пак имам и благодаря на Господ за всичко в живота ми“.

На снимките на Емилия се вижда и почти 16-годишният ѝ син Иван, както и 7-годишната ѝ дъщеря Мира, които са от връзката ѝ с бизнесмена Коко Динев. Малката дъщеря на певицата – Жорджина, е от брака ѝ с Башур и се роди на 10 февруари 2022 г., но за съжаление засега многодетната майка крие лицето на 2-годишното си дете, което е кръстено на баща си.

Преди да се роди Джорджина обаче Емилия и Жорж изживяха една от най-големите трагедии в живота си, когато в автомобилна катастрофа загина неговият 19-годишен син от първия му брак – Феди. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари