IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън – бесни за конспиративните теории срещу тях

22 март 2024 14 30

Ето какво разказва експерт

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са бесни заради теориите на конспирацията, които витаят около имената им през последните седмици.

Двамата са разстроени от слуховете, които се разпространяват в пресата и социалните медии през последните седмици.

Журналисти и блогъри обсъждат къде изчезна принцесата на Уелс след коремна операция през януари и защо се крие от обществеността.

Кралският експерт Кейти Никъл разказа как престолонаследникът и съпругата му се отнасят към всички спекулации и невероятни предположения, които интернет потребителите изграждат около имената им.

„И Уилям, и Кейт бяха шокирани и искрено изненадани от дивата природа на слуховете, които циркулират в интернет. Мисля, че принцът изпитва голямо разочарование, може би дори гняв. Предположенията, които се обсъждат, са безумни. Някой помисли, че Кейт е изчезнала поради лоша прическа и уж изчаква косата ѝ да порасне отново. Други говореха за неправилна пластична хирургия.

И хората казват, че тя може да е в кома... Това определено ядоса принца на Уелс“, каза Никол и добави, че Кейт и Уилям изпитват трудности да избегнат драмата, тъй като са публични личности с активно присъствие в социалните медии.

„Беше им трудно. Мисля, че се опитват да игнорират всички слухове. Те обаче със сигурност не заравят главите си в пясъка. Знаят какво се пише и говори за тях. Мисля, че се чувстват разочаровани, че не могат да сложат край на това“, обясни експертът. 

И дори ново видео, показващо как семейство Уелс се разхожда на фермерски пазар в Уиндзор, не е спряло разпространението на теориите на конспирацията. Напротив, това предизвика още по-голямо недоумение сред потребителите, които предположиха, че във видеото наистина се появява двойничката на Кейт Мидълтън.

Във видеото тя изглеждаше уморена, въпреки че се опитваше да се усмихва и да върви енергично. Въпреки това, след внимателно проучване на кадрите, обществеността отново беше възмутена. „Това момиче е двойник на Кейт. Подобна, но не и тя. И все пак, как можеш да ходиш толкова стремглаво с тежък пакет след сложна операция?“ „Това момиче има много дълга коса и остра брадичка“, пишат хората в социалните мрежи.

Имаше и такива, които се усъмниха в актуалността на видеото. „Живея наблизо и тези дървени постройки на коледния базар зад тях бяха съборени преди Нова година. Не е тя и не беше от скоро. Почти е април. Мислят ли ни за глупаци? - възмущават се британците.

Но двойничката на Кейт Мидълтън, Хайди Аган, отрече да се е представяла за принцесата на Уелс, когато се твърди, че е била забелязана на фермерския пазар в Уиндзор този уикенд с принц Уилям.

„Имаше спекулации дали Кейт и Уилям наистина са били на кадрите. „Собствените ми социални медии се взривяват, защото хората си мислят, че във видеото съм аз, но аз не съм“, каза Хайди Ейгън пред Mirror, добавяйки, че е била „на работа по това време“. „На 100 процента вярвам, че това видео е на Кейт Мидълтън и Уилям“, добави Ейгън.

Тя увери феновете, че Мидълтън е жива и призова теоретиците на конспирацията да спрат да разпространяват слухове. „Стигна твърде далеч. Всичко започна като шега къде е Кейт, но сега се превърна в истинска драма. Трябва да спре“, каза жената.

Имайте предвид, че тя е „най-реалистичният двойник на Кейт Мидълтън в Обединеното кралство“ и професионално изобразява бъдещата кралица от 2012 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари