IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира е заподозряна в афера със звездата от „Емили в Париж“ Люсиен Лависконт

29 март 2024 08 40

А наскоро певицата заяви, че се радва на живота си на необвързана жена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира е заподозряна в зараждащ се романс със звездата от сериала „Емили в Париж“ – Люсиен Лависконт. Дни след като издаде своя нов въздействащ музикален видеоклип Puntería, Шакира и Люсиен бяха забелязани да вечерят заедно в Ню Йорк.

Музикалната икона наскоро заяви, че е прегърнала необвързания си живот и се е фокусирала върху кариерата си, след като години наред бракът ѝ с ексфутболиста Жерар Пике я е дърпал назад.

Интересното в случая е, че Лависконт е звездата в нейното ново видео и не би било изключено помежду им да са прехвърчали искри докато са снимали клипа, в който демонстрират интимност един към друг в голям лотосов цвят.

Във вторник, 47-годишната изпълнителка на „Hips Don't Lie“ и 31-годишния актьор са снимани от папараците да напускат любимото на знаменитостите заведение Carbone в Ню Йорк. Двамата са били облечени в изцяло черни тоалети, като Шакира е избрала топ с връзки и кадифено яке, а Люсиен е  носил кожено яке с панталони и слънчеви очила.

Вечерята им идва само часове, след като попзвездата изненада 40 000 души публика на Таймс Скуеър с изпълнение, пеейки песни от последния ѝ албум Las Mujeres Ya No Lloran.

Шакира и Люсиен също така позираха за обща снимка зад кулисите на събитието. 

Въпреки тази среща Шакира  заяви пред списание Us Weekly наскоро, че още „не е готова за връзка“. Въпреки това, източник, близък до колумбийската звезда издаде, че тя „е много отворена към излизането по срещи, но без обвързване“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Шакира е много по-добре, отколкото докато беше обвързана. Тя се държи като нова жена“, добавя вътрешният човек. „Приятелите са толкова развълнувани да я видят обратно в предишното ѝ състояние – и на работа, и с приятели.“

По-рано тази седмица изпълнителката на Waka Waka обясни значението зад новата си песен по време на участие в The Tonight Show с участието на Джими Фалън.

Твърде дълго бяхме карани да крием болката си пред децата си, пред обществото. Трябва да се лекуваме по определен начин. И не мисля, че някой трябва да ни казва как да се лекуваме. Никой не трябва да казва на вълчицата как да ближе раните си. Мисля, че сега жените решават кога да плачат, как да плачат и докога. Никой не трябва да ни казва как да се справяме с трудностите на живота“, каза поп дивата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Говори се, че албумът на Шакира е посветен на раздялата ѝ с бащата на синовете ѝ Пике. Бившата двойка споделя момчетата Милан и Саша. Тя беше с 37-годишния футболист повече от десетилетие, докато двамата се разделиха през 2022 г. Малко след това се оказа, че той е започнал връзка с асистентката си Клара Чиа Марти, която е наполовина на възрастта на Шакира, докато все още е бил семеен мъж.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари